Naslovna VESTI JAGODINA: Zlostavljač OPET pretukao konja? Danas PROTEST!

JAGODINA: Zlostavljač OPET pretukao konja? Danas PROTEST!

3
pretukao konja petface

Ukoliko ste ljubitelj životinja i borac protiv nasilja nad nedužnim bićima, onda se verovatno sećate priče iz Jagodine, gde je Slobodan M. krajem 2014. godine pretukao konja na sred ulice u Jagodini!

Presudom sudije Osnovnog suda u Jagodini, Jasmine Tašković, od 1. oktobra ove godine okrivljeni S.M. iz Dobre Vode proglašen je krivim za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja. Njemu je izrečena uslovna kazna šest meseci uslovno na tri godine.

PRESUDA: S.M. iz Jagodine koji je mučki tukao konja na sred ulice – KRIV!

Međutim, kako danas prenosi www.infocentrala.rs sumnja se da je Slobodan M. PONOVO pretukao konja! S tim u vezi, građani koji žele da izraze protest okupiće se danas u 15:30h ispred zgrade MUP Jagodina.

pretukao konja petface

– Kod Zelene pijace u subotu je u prepodnevnim satima na očigled građana čovek pretukao konja dok nije pao. Udarao ga je motkom krvnički, kada su građani počeli da viču, on je pobegao a konj je ostao da leži na zemlji. Ljudi su doneli vodu i prskali životinju kako bi je osvestili. Prepoznali su čoveka koji je to već radio i ranije. Neverovatno je da taj čovek nije kažnjen, da šeta slobodno, da ima dozvolu da i dalje drži životinje, kaže za Infocentralu očevidac događaja Boris K.

I ovog puta je reagovala policija, koja je podnela krivičnu prijavu protiv zlostavljača, a kako će sud nadalje odlučivati, ostaje da se vidi.

Pročitajte još:
BRUTALNO: Jedanaestogodišnjak na smrt pretukao psa!

Ogorčeni građani Jagodine organizovaće protest ispred MUP Jagodina sa zahtevom da Slobodan M. bude zatvoren i da mu se trajno zabrani držanje životinja. Prema izjavama meštana Dobre Vode, ovaj čovek godinama unazad zlostavlja i muči konje i druge životinje i to je poznato svima koji ga poznaju. Takođe, nije retko da je ulazio u fizički obračun i sa ljudima.

3 KOMENTARA

  1. Zemljace da sam naisao dok si tukao konja, verovatno bi sada bio ceo u gipsu. Hranili bi te na cevcicu jedno sest meseci. A ovi okolo zasto ne pridju da odbrane jadnu zivotinju od ovog degenerika.

    • 6 meseci?ne..da ima zakona,zakazivale bi mu se batine jednom mesecno,tacno odredjenog datuma,a ako zakasni ili ne dodje,poslati ga na 7 dana u zatvor sa teskim robijasima..onda nekom prilikom kad dodje po batine,pustiti ga kuci,zvati ga telefonom i slicno…ubio bi se verujem

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.