Naslovna VESTI PSI PRETUŽNA FOTOGRAFIJA: Pas sam na snegu čeka na istom mestu gde je...

PRETUŽNA FOTOGRAFIJA: Pas sam na snegu čeka na istom mestu gde je ostavljen!

0
PRETUŽNA petface

Jedna fotografija počela je da se širi društvenim mrežama i sa razlogom je svrstana u kategoriju PRETUŽNA! Naime, na njoj se vidi pas koji sam, sedi, na snegu i čeka na mestu na kome je prethodno ostavljen!

Kujica je preplašena, što su potvrdili i volonteri jednom udruženja za zaštitu životinja, koji su po pozivu odmah krenuli da je sklone sa hladnoće. Međutim, kako kaže jedna od volonterki, nije ni slutila da će to biti tako težak posao.

Hačiko iz Kuršumlije: Pas čeka vlasnika, koji je preminuo, već godinu dana!

  • Kada bih joj se prbližila, onda bi se samo udaljila. Uspela sam da je nahranim iz ruke, ali nikako da je uhvatim. I tako danima. Bežala je čim bih napravila prvi korak ka njoj. Onda bi se kasnije vraćala na isto mesto, jer je očigledno čekala nekog da se vrati po nju, rekla je volonterka!
PRETUŽNA petface
Psi neretko čekaju svoje vlasnike, koji ih ostavljaju

Nije bilo teško zaključiti da ju je neko tu ostavio, jer u protivnom ne bi bilo toliko teško da se uhvati! Prošli su dani, a njeno spašavanje i dalje nije polazilo za rukom volonterima!

Nakon nekog vremena, kujica se “naselila” na terasu jedne porodice. Opet, kada su volonteri došli po nju, preplašena je pobegla. Cela se ova priča pretvorila u poteru i činilo se kao da je nikada neće odvesti na sigurno.

VRANJE: Pas čeka svog vlasnika, koji ga je ostavio tu i neće se vratiti!

Sledećeg dana namamili su je hranom do te iste terase, a onda blokirali izlaze sa jedne i druge strane i konačno je uhvatili. Veterinar je utvrdio da je kujica stara 10 godina, nije imala čip i bila je neuhranjena.

Trenutno je u privremenom domu – na toplom i sigurnom – a kada se oporavi od svega, biće spremna za udomljavanje. 

Zaista, PRETUŽNA FOTOGRAFIJA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.