Naslovna VESTI PSI PRETUŽNO: Pas odbija da skine duks svog preminulog vlasnika!

PRETUŽNO: Pas odbija da skine duks svog preminulog vlasnika!

1
simpsonovi i pas petface

8.marta u 60. godini svog života, Sem Sajmon – tvorac „Simsponovih“ nažalost je preminuo. O njegovoj odluci da bogatsvo podeli u humanitrane svrhe – već smo pisali. Naime, on će svo svoje bogatstvo – procenjeno na skoro 100 miliona dolara – darovati organizacijama koje pomažu životinjama i siromašnoj deci. Deo novca ostavio je organizaciji koja se bori za prava životinja, “PETA”, a deo će ići u “Sam Simon Foundation”, za pomoć siromašnoj deci, organizaciji koju je sam osnovao.
Od trenutka kada je, nažalost, napustio svet Sajmon je većinu svojih bližnjih ostavio u suzama. Međutim, jedan čan njegove porodice izgleda da pati više od ostalih. Semov ljubimac, pas po imenu Kolumbo već danima ne želi da skine duks svog vlasnika!
simpsonovi i pas petface
Naime, Semov prijatelj Tajson obećao je svom dugogodišnjem prijatelju da će nakon njegove smrti brinuti o Kolumbu. Sada kada Sema više nema, Tajson se dosetio kako da bar malo olakša Kolumbu, iako se on vrlo dobro snašao i prolagodio u njegovom domu.
Tako mu je Tajson stavio Semov duks na krevet, u koji se Kolumbo u toku noći ušuškao. Videvši ovo, Tajson mu je obukao duks, kako bi Sem „bio uvek sa njim“. Od tog trenutka pas odbija da mu se ovaj komad odeće skine, jednostavno ne dozvoljava nikome da mu priđe sa tom namerom!
Neverovatna iskrenost i vernost, još jednom na dokazu,…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI GA PREPOZNAJETE: Pas u GSP luta. Možda ga neko traži! PODELITE!
Sledeći tekstDa li je ovo najslađi video ikada: Pas se nakon 10 dana vratio kućI, a maca mu se „bacila u naručje“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime