Naslovna VESTI PSI PRETVORIO SE U ZID: Kada su ga spasioci pronašli, nisu znali da...

PRETVORIO SE U ZID: Kada su ga spasioci pronašli, nisu znali da li je BETON ILI PAS! (VIDEO)

0
pretvorio se u zid petface

Život na ulici je tešak, ali kada se naruši zdravstveno stanje onda je svaki momenat izvan toplog, udobnog i sigurnog mesta za život, sve teži i teži. 

Ovo je priča o psu kojem se koža praktično pretvorila u kamen, a pronađen je ispred jedne zgrade, gde je i živeo veoma dugo. Bukvalno se utopio sa fasadom, jer mu je koža bila nalik na spoljašnji izgled zgrade. 

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

Ovaj pas je ležao sam i bez ikakve nege. Izgubio je svo krzno koje mu je bilo zaštita. Međutim, ipak je neko poželeo da mu pomogne. 

Ljudi iz indijske spasilačke organizacije Animal Aid Unlimited odmah su došli po psa kada su čuli poziv. Kada su stigli do njega, nije davao nikakve znake otpora, ali su spasioci ipak morali biti oprezni, jer mu je koža bila iritiarana i sigurno bolna. 

S obzirom na to da je pas bio u veoma teškom stanju, kasnije je utrvđeno da je u pitanju ženka i nazvana je Šola. Lečenje je počelo odmah, ali ono će trajati je veoma dugo. 

Pas je odmah podvrgnut i tretpamu sa negovateljicom iz organizacije Animal Aid Unlimited kako bi se i psihički oporavila od zanemarivanja, a verovatno i zlostavljanja kroz koje je prolazila. 

Kakva transformacija, ovo je ČUDO!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.