Naslovna Slajder vesti DA SE SMRZNEŠ! Preživela skok sa petog sprata zgrade u plamenu VIDEO

DA SE SMRZNEŠ! Preživela skok sa petog sprata zgrade u plamenu VIDEO

0
skočila iz zapaljene zgrade

Sigurno ste već bezbroj puta čuli kako se mačka uvek dočeka na noge. Još češće ste slušali priče o tome kako crne mačke donose nesreću. Međutim, u slučaju ove crne mace iz Čikaga, samo jedno verovanje se pokazalo kao istinito. Možda nema devet života, ali je ovaj jedan uspela da sačuva kao pravi superheroj. Video je da se smrzneš.

skočila iz zapaljene zgrade

Naime, pre samo nekoliko dana, vatrogasci su imali jednu neuobičajenu intervenciju. Čikaška vatrogasna stanica objavila je video na kom se jasno vidi kako crna mačka skače sa petog sprata zgrade u kojoj je izbio požar.

skočila iz zapaljene zgrade

STIGLA NAM JE TUŽNA VEST: Povređena srna iz Niša nije izdržala!

Mačka je skočila sa prozora u trenutku kada je požar već bio gotovo ugašen, prenosi čikaški list San Tajms. Vatrena stihija obavila je zgradu u naselju Englvud, a PR vatrogasne službe u Čikagu, Leri Lengford, rekao je novinarima da je mačka nekoliko minuta stajala na ivici razbijenog prozora i gledala nadole, dovoljno dugo da je prolaznici primete. Na snimku se jasno vide njene šape kako se protežu dok kroz susedni prozor kulja dim.

skočila iz zapaljene zgrade

Posle nekoliko sekundi, crna mačka je skočila sa prozora i dočekala se na noge pred zaprepašćenom publikom, ispustivši samo jedno glasno „mjau“ – zvučalo je kao da ni sama ne veruje šta je upravo uradila. Srećom, njen skok za život ostao je zabeležen na video snimku, inače bi retko ko poverovao da je ova super maca nakon „sletanja“ samo jednom odskočila sa trave i zatim nonšalantno odšetala, kao da se ništa nije dogodilo. Pogledajte video koji će vam zaustaviti srce.

Lengford je za San Tajms rekao da mačka nije povređena i da je čak pokušala da se vrati u zgradu. „Sakrila se ispod mog automobila i ležala tamo dok nije došla k sebi. Posle nekoliko minuta, izašla je i pokušala da se popne na zidić iza kog je zgrada sa koje je skočila. Htela je da se vrati unutra“, izjavio je Lengford.

Pročitajte i ovo: FENOMENALNO: Jednim potezom možete pomoći pticama, kucama i macama!

Srećom, u ovom požaru nije bilo povređenih, ali je jedan stanar iz zgrade rekao da je mačka čitavu akciju nesumnjivo učinila dramatičnijom.

Izvor: Daily Paws

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTIGLA NAM JE TUŽNA VEST: Povređena srna iz Niša nije izdržala!
Sledeći tekstTUŽNA SUDBINA ČUPAVICE: Uzeli su je, udomili, pa vratili!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime