Naslovna VESTI PSI OSTAVILI JE U KARTONSKOJ KUTIJI NASRED AUTOPUTA! Preživela sve nedaće – sada...

OSTAVILI JE U KARTONSKOJ KUTIJI NASRED AUTOPUTA! Preživela sve nedaće – sada traži dom!

0

Ovo je još jedna priča zbog koje zastane knedla u grlu a srce se stegne… Ovo je još jedan slučaj iživljavanja nad nedužnom životinjom…

Ovo je potresno svedočenje ljudi koji su joj pritekli u pomoć. Njeno ime je Bambi, i ovo je njena potresna priča.

KLEO JE ODJEDNOM NESTALA BEZ TRAGA! Prešla je 80 kilometara i vratila se kući… Ali čijoj?!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

NEODOLJIVA LOPURDA! Mače je ušlo u frižider i odmah izabralo NAJBOLJE meso za krađu! (VIDEO)

Moj život je počeo u porodici u kojoj su me maltretirali i puštali veće pse da me grizu. Nisu mi davali dovoljno hrane, zbog čega sam bila jako mršava i mala. Izbacivali su me napolje po kiši i hladnoći, odvojili me od mame, da bi me na kraju stavili u kutiju, zalepili tu kutiju selotejpom i ostavili me nasred autoputa da uginem. Moj pravi život je započeo kada su me pronašli. Bila sam toliko dugo u toj kutiji da sam mislila da nikada neću izađi. I pored svog mog plakanja, niko me nije čuo i spasio iz te kutije. Zapravo, samo nisu želeli da me čuju. Međutim, deca iz okoline su u sred igre primetili zapakovanu kutiju, i odlučili da je otpakuju. Nakon par dana sam konačno izašla iz kutije. Jedno od dece me je mazilo i povelo me svojoj kući da bi mi dalo vode.Trčala sam za njim, misleći da sam konačno našla dom. Međutim, njegov pas koji je bio dosta veći od mene me je napao i izgrizao. Tada sam shvatila da tu nisam poželjna, ali sam nastavila da pratim to dete jer sam samo želela malo nežnosti.

OSTAVILI JE U KARTONSKOJ KUTIJI NASRED AUTOPUTA! Preživela sve nedaće - sada traži dom!

Ovo je doživljaj Bambija, a sledeće redove je ispisala devojka koja mu je pritekla u pomoć…

– Probudila sam se i pogledala kroz prozor jer sam pre toga čula buku. Videla sam decu kako trče oko nečega, i dečaka koji beži.
U centru svega sam videla malog psa. Mršavog, izgladnelog, prljavog. Međutim, kada me je pogledao, imao je tu veselu iskru u svojim očima koju nisam prepoznala ni u jednom drugom psu. Odmah sam izašla napolje i sklonila psića od dece da bi se smirio. Dugo sam ga držala u rukama i samo ga mazila. Deca su mi ispričala kako su ga slučajno našla u toku igre, u kutiji na sred puta. Nakon nekog vremena, nahranila sam ga i dala mu vode. Nazvala sam ga Bambi. Prvo sam mislila da je muško, dok nismo otišli kod veterinara. Saznala sam da je devojčica, međutim, ime Bambi je ostalo. U međuvremenu, počelo je čišćenje od parazita, uskoro će i vakcinacija. Ima svoje igračkice. Ima svoje omiljeno ćebence, svoj povodac i svoju korpicu. Imala je svoje prvo kupanje i svoje prvo letovanje sa mnom. Ima tri meseca i 3kg. Uči da hoda na povodac. Kada želi da vrši nuždu, sama traži kod vrata ili prozora da izađe napolje. Još uvek se plaši većih pasa, treba joj vremena. Sa macama, decom i psima njene veličine se slaže. Teško mi pada to što ne mogu da je zadržim. Vezala sam se za nju, i zbog toga joj tražim onakav dom kakav zaslužuje. Dom pun ljubavi i posvećenosti. Neki mi kažu da tražim nemoguće i da niko ne želi crno štene, mešanku, govore kao da manje vredi jer nije rasna. Ja ne gubim nadu. Koliko god da mi teško pada rastanak od nje, znam da ako bude našla dom, biće to dom za ceo život.

Ukoliko želite da udomite ovo preslatko štene, možete se obratiti Anji Kovačević.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.