Naslovna VESTI PSI DNEVNA DOZA MOTIVACIJE: Kako je preživelo jedno kuče, zato što se neko...

DNEVNA DOZA MOTIVACIJE: Kako je preživelo jedno kuče, zato što se neko zaljubio u njega?

0
prezivelo jedno kuce petface

Kada je Amanda Haris videla slike male Pipe na društvenim mrežama, zaljubila se u nji i želela je odmah da je usvoji. Pipu i njenu porodicu, mamu, tatu i brata spasili su spasilačke organizacije Atlanta Humane Society. Pipa ima svega sedam meseci i velike probleme sa kožom. Od svih članova porodice Pipa je bila u najlošijem stanju. Krzno joj je otpalo u porpunosi i koža joj je postala tvrda. prezivelo jedno kuce 

Na svu sreću Pipa nije imala veće probleme sa zdravljem osim kože zahvaćenje parazitom zbog koje je dlaka opala.

PROČITAJTE I:

Jedan pas je promenio SVEST LJUDI: Pre njega psi sa posebnim potrebama su bili EUTANAZIRANI!

Kada je dovela malu Pipu kući, Haris je istog momenta počela da obavlja sve tretmane za negu kože i izlečenje problema koje mali pas ima na sebi. Njeno zdravstveno stanje je išlo na bolje svakim danom i svakim tretmanom.

Počela je da pokazuje divnu stranu svoje ličnosti i vedrinu duha koju je nosila u sebi. Najveća zabava joj je bilo igranje u ćebićim i sakrivanje pod njih. To je nešto što je i Haris počela da obožava s obzirom na to da su te male ludorije njoj ličile na žmurke.

prezivelo jedno kuce petface

S obzirom na to da Haris ima već dva, odrasla psa, nije ni sumnjala da li će prihvatiti novu drugaricu ili neće. Znala je da je dovođenje još jednog psa kući bila dobra ideja i to se pokazalo. Oni obožavaju igru sa novom drugaricom i nije ima problem što je manja od njih.

Pipina koža se gotovo u potpunosti oporavila, a ona izgleda predivno. Haris kaže da im je svaki dan igra i zabava i da ne bi dala Pipu ni za šta na svetu.

Ovo je divna priča, motivacija za ceo dan 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI “RAT” SA ZOO VRTOM: Ivana je videla tigra u stravičnom stanju, iz zoo vrta kažu: “STAR JE, a ne NEUHRANJEN”!
Sledeći tekstTUGA I ŽALOST: Preminula dva slona, miljenika svih gostiju, u Zoo vrtu, od opakog virusa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime