Naslovna VESTI PSI PRETUŽNA PRIČA CRNOG PSA – Pronađen pa opet ostavljen!

PRETUŽNA PRIČA CRNOG PSA – Pronađen pa opet ostavljen!

0

Upoznajte Crnog. Ovaj lepotan je već gotovo mesec dana u porodici u Kruševcu koja ga je prihvatila i trudi se da mu nađe odgovarajući dom. Rekli bi, priča kao mnoge druge slične u Srbiji. Ali, ovaj izgubljeni pas ima sudbinu koja je zaista neverovatna.

Ljiljana je pre izvesnog vremena udomila psa. Sticajem okolnosti, veliki broj uličnih pasa je dopratio novog člana porodice do Ljiljaninog stana. Posle nekoliko dana oni su se razišli i otišli svojim putem ali je jedan crni pas odlučio da tu i ostane. Ljiljana mu je dala ime Crni.

Nažalost, Ljiljana nije imala mogućnosti da i njega udomi ali se brinula o njemu. Pre oko dve nedelje došli su majstori koji su trebali da renoviraju Ljiljinin stan. Na veliko iznenađenje svih, jedan od radnika je prepoznao Crnog i rekao da je to njegov pas. Najbolje od svega, i Crni se veoma obradovao čoveku.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Ljiljana nije bila potpuno uverena u priču da je to vlasnik Crnog koji joj je ispričao da je pas nestao pre više od tri meseca. Kako bi je uverio, on je pozvao i svoju suprugu da je obraduje i obavesti da je pronašao njihovog ljubimca. Dogovorili su se da po završetku poslova Crni bude odveden u svoj stari dom.

ZAVEZANA I NA KRATKOM LANCU: Surovi vlasnik je ostavio i otišao u drugi grad!

Došao je i taj dan. Ljiljana nije bila kod kuće kada su majstori pokupili svoj alat i stvari i otišli. Kada se vratila imala je šta da vidi. Crni je i dalje bio ispred kuće! Proticali su dani a „vlasnik“ se nije ni pojavljivao ni javljao. Ljiljana je preko jednog od drugih radnika poslala poruku vlasniku kako bi saznala da li će uzeti Crnog. Odgovora nema već deset dana.

POTRESAN POZIV U POMOĆ – Ivana ostaje sama sa 100 pasa!

Crni je i dalje kod Ljiljane. Ona ga hrani i brine o njemu. Crni spava na terasi i čeka. Da li čeka svog starog vlasnika ili da ga neko drugi uzme i pruži mu ono što mu je najpotrebnije – ljubav – ne znamo. Ljiljani je veoma teško da sve to gleda. Ima već dva psa, a jedan od njih se nikako ne slaže sa Crnim. Želi da pomogne, ali više ne zna kako osim da moli sve one koji imaju uslova da uzmu predobrog Crnog. I to sve traje i traje…

Ukoliko možete da pomognete detalje pogledajte na Facebooku

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDANAS JE DAN CRNIH PASA! Da li su to zaista zli psi?
Sledeći tekstHRABRI HASKI SPASAO 7 MAČIĆA! Brine se o njima kao najbolja majka.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime