Naslovna VESTI PSI PRIČA MESECA: Na letovanju su pronašli psa NA SAMRTI, izlečili ga i...

PRIČA MESECA: Na letovanju su pronašli psa NA SAMRTI, izlečili ga i odveli sa sobom u KANADU!

0
prica meseca petfae

Mladenci Alik i Vlater iz Kanade, bili su na medenom mesecu u Grčkoj kada su otkrili užasan prizor koji nikada nisu očekivali, pas koji je živ izjeden od strane parazita i samo su ga dani možda i sati delili od fatalnog ishoda.

Živeo je na ulicama malog grada i bio je samo kost i koža. Kada se par nakon vožnje zaustavio, pas je prišao njihovom automobilu kako bi zatražio pomoć. Bio je plašljiv i nepoverljiv prema njima, ali znak da im je prišao i tako uplašen, znači da mu je pomoć bila zaista neophodna. Nekako je izgledao kao da mu je laknulo što je naišao na ljude. 

PROČITAJTE I:

ŽRTVA NESLANE ŠALE: ŽIVOG PSA ZAKOPALI u pesku sa glavom na suncu! (VIDEO)

Par je odmah na interenetu pronašao spasilačku organizaciju u mestu u kojem su se nalazili i pozvali je. Oni su došli i ponudili psu konzervu hrane. Nakon obroka i nakon što je popio vode, odveden je na veterinarsku kliniku.

Bio je prekriven parazitima šuge i sav je bio prepun unutrašnjih parazita. Odmah se znalo da će oporavak za ovu kucu biti veoma dugačak. Ali sreća je u tome što su ga pronašli dok je još mogao da se izvuče i izleči.

Par koji ga je pronašao obećao je da će finansirati troškove lečenja i da će psa prevesti u Kanadu kada se svi uslovi za to ispune, tačnije kada se pas u potpunosti oporavi. Kako su obećali tako su i ispunili.

Pet punih meseci je trajao oporavak ovog nesrećnog psa, kada mu je porasla dlaka, kada su mu očistili unutrašnje parazite, kada je pas stao na svoje noge, ponovo postao sit, razdragan i veseo, počeli su pripremati sve procedure da se pas avionom preveze za Kanadu.

Tako je i bilo. Sada se zove Nelson i uživa u novom domu ispunjenom ljubavlju i pažnjom.

Sjajna priča!!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.