Naslovna VESTI PSI PRIČA O BAKUTI – priča o STRADANJU NA ULICI

PRIČA O BAKUTI – priča o STRADANJU NA ULICI

0
Bakuti potrebna pomoć

Pre nekoliko dana osvanula je objava na Facebook stranici prihvatilišta MBM Tim o staroj kujici Bakuti koja je povređena verovatno udarcem automobila. Ova potresna priča je još jedna u nizu koja svedoči o stradanju pasa koji su osuđeni na život na ulici.

Bakuti potrebna pomoć

Kada je Sava Lukić video kujicu koja se tetura na ulici pohitao je da joj pomogne. Shvatio je da sedi na sred ulice kao da ne zna šta da radi. Ova kujica, koja godinama živi na beogradskim ulicama bila je poznata u komšiluku kao veoma pametna i umiljata. Ulicu je prelazila tako što je uvek pogledala levo i desno pazeći na opasnost koja joj je pretila od automobila. Ovog puta, ležala je na ulici potpuno izgubljena.

Pročitajte i ovo: DIRLJIV snimak šetnje dvojice staraca osvojio INTERNET

Sava ju je preneo na travnjak, a ona nije reagovala na uobičajen način. Nije mu se obradovala, nije skočila da ga pozdravi. Sava je primetio da teško i čujno diše. Pozvao je veterinare koji su je pregledali i dali terapiju protiv bolova.

Bakuti potrebna pomoć

Iako je prihvatilište MBM kao i sva druga, pretrpano nesrećnim životinjama koje nemaju dom, Sava je odlučio da prime i Bakutu. Ona je sada na sigurnom i čeka dalje dijagnostičke procedure. Obezbedili su joj poseban prostor jer nije sterilisana kako se ne bi družila sa ostalim psima.

Pročitajte i ovo: KONJ iznemogao od gladi i žeđi žrtva LJUDSKE bahatosti.

Sava je objavio: „Ovo je pas kojeg sam pre par nedelja video ispred našeg smeštaja, stalno je tu jer je hranimo i ima kucicu, sa pola hleba među šapama. Kada sam izašao da joj napunim vode ova duša mila je donela taj hleb i ostavila mi među noge i otisla, ona mi je donela da jedem. Ona je jedna predivna stara dama.”

Bakuti potrebna pomoć

Sava i MBM tim mole sve koji mogu da pomognu da doniraju sredstva za rendgenski pregled i sterilizaciju kako bi se Bakuta oporavila. Svi su zavoleli Bakutu i žele da joj pomognu kako bi preživela još jednu ružnu epizodu u svom životu. Važno je da bude sterilisana kako bi ostala u prihvatilištu i samim tim sklonjena sa ulice na kojoj svakodnevno preti opasnost.

Za sve informacije o tome kako možete da pomognete Bakuti oratite se prihvatilištu MBM tim ili Savi Lukiću.

Izvor:  Facebook Sava MBM Lukić

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDIRLJIV snimak šetnje dvojice staraca osvojio INTERNET
Sledeći tekstKUJICA UDARENA i OSTAVLJENA ULICI! Bebe su sklonjene ali borba za život se nastavlja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime