Naslovna VESTI UPRKOS SVEMU NE ŽELI DA JE PRODA: Priča o Loli i njenom...

UPRKOS SVEMU NE ŽELI DA JE PRODA: Priča o Loli i njenom čuvaru je NESVAKIDAŠNJA!

0

Priča o Loli je nesvakidašnja, puna tuge i ljubavi. Sam pogled na nju izaziva u vama ona najtananija i nanežnija osećanja, a onda dolazi strah, strepnja i nada da će biti bolje… I mora biti, i za nju, i za njenog dekicu!

Azil za konje Staro Brdo dobio je informaciju da jedan stariji čovek želi da stupi u kontakt sa njima kako bi svoju kobilu smestio u azil. U Srbiji se, nažalost, to ne dešava često.

TRAGIČNA SUDBINA NAJVOLJENIJEG PSA: Igrao Badija košarkaša, ali nije se znalo kako je završio…

ČUDO PRIRODE: Ovo neobično i prelepo stvorenje ostavlja bez daha! (VIDEO)

– Kada smo tamo stigli, sačekao nas je deka koji jedva hoda, pomažući se štapom, i poveo nas do stare, već oronule štale kakve su se nekada gradile. U njoj divna, sitna kobila. Kaže, ovo je poslednji konj u selu, više nema nijednog. Ni on nju više ne može da čuva, jedva se i o sebi brine. Nema više ni snage kao nekad, stigle su ga godine i težak život, ne može ni da radi oko nje kao pre. Ali, uprkos svemu, ne želi da je proda. Ne želi da se o njoj loše brinu ili da je neko možda da u klanicu na kraju. Previše je voli. Iako bi tim novcem sigurno neki mesec imao da bolje živi, ne pada mu na pamet da to uradi, već želi da je smesti u azil, da bude na sigurnom. Ništa ne traži, ništa mu ne treba, samo da zna da je ona dobro. Toliko nas je sve to pogodilo, da i sa vama moramo da podelimo, a mi ćemo ga već obilaziti, da mu se nađemo kada zatreba.

Loli sada treba pomoć svih nas – da se što pre urade osnovne analize, srede kopita, da se očisti od parazita, vakciniše, ojača vitaminima i dobrom hranom. Da bude zaista na sigurnom, zdrava i srećna.

Pomozite da se Lola oporavi. Svaka pomoć znači za troškove veterinara, orezivača, za hranu i negu. Koliko možete, nema premale pomoći za nju.

Za Lolu.

Primalac: Udruženje Staro brdo, Lapovo
Br.računa: 150-25986-71
Svrha: Lola

PayPal: sanctuaryoldhill@gmail.com

PostNet: Violeta Jović, 064-18-18-607

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOČEKUJTE NEOČEKIVANO! Maca Gucci svakog dana smišlja nove zavrzlame! (VIDEO)
Sledeći tekstPas Jakša je preživeo STRAŠNU NESREĆU – nakon toga život mu se PROMENIO IZ KORENA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime