Naslovna VESTI PSI PRIČA O MAJČINSKOJ LJUBAVI: Mladunče su napali ulični psi, a majka ga...

PRIČA O MAJČINSKOJ LJUBAVI: Mladunče su napali ulični psi, a majka ga je odbranila, pa sve vreme zavijala kako bi mu neko pomogao! (VIDEO)

0
prica o majcinskoj ljubavi petface

Majčinska ljubav je neizmerna i nezamenjiva. Niko ne može nadoknaditi osećanja i brigu koju majka pruža svom detetu. Ova majka je doslovce plakala i zavijala tražeći pomoć. Njeno malo kuče, mladunče bilo je povređeno i ležalo je na trotoaru sa otvorenom ranom pored bandere.

Dugo je zapomagala i tražila nekog da mu pomogne, sve dok neko od prolaznika nije pozvao ekipu spasilaca iz Animal Aid Unlimited. Oni su se u najkraćem mogućem roku organizovali i došli na mesto gde je majka čuvala i zapomagala za pomoć svom sinu.

PROČITAJTE I:

MA BRAVO: Hotel na Staroj Planini otvorio vrata za pse lutalice!

Oni su odvezli i majku i bebu u svoje prihvatilište i odmah su počeli sa pružanjem pomoći. Malom psu kasnije nazvanom Togli, očistili su ranu i ušili je. Pretpostavlja se da je bio napadnut od uličnih pasa, najverovatnije, pa ga je majka odbranila. Međutim, ipak su uspeli da mu nanesu povrede.

Sada je počeo dobro da se hrani, kao i njegova majka. U prihvatilištu su ove indijske organizacije koja pravi zaista velika čuda kada je spasavanje i lečenje životinja u pitanju. Radnici i volonteri u ovom centru se svakodnevno staraju o Togliju i pored svakodnevnih terapija pružaju mu preko potrebnu ljubav, kako njemu tako i njegovoj mami.

Ovo je zaista neverovatna priča o majčinskoj ljubavi, znamo da majke vole svoju decu i da bi sve učinile za njih. Ali ovo je svakako sjajna priča.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI ZNATE da su ove situacije i te kako STRESNE za vaše ljubimce?
Sledeći tekstTAJSON OTKRIO BIZARNU PRIČU: Hteo je da udari gorilu u njujorškom ZOO vrtu, a pročitajte i zašto!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime