Naslovna VESTI PSI Da li biste ostavili svog četvoronožnog prijatelja? Priča o vernosti!

Da li biste ostavili svog četvoronožnog prijatelja? Priča o vernosti!

0
Pas Petface

O ljubavi prema psima pisali smo nebrojeno puta. Inspirišu nas, volimo ih i naravno naši četvoronožni prijatelji su bili povod za mnoge priče, pesme i poeme koje se dele od usta do usta, kao i po internetu. Ovo je jedna od njih. Prenosimo je u celosti.

Stariji muškarac i njegov pas poginuli su u saobraćajnoj nesreći. Ponovo se sretnu na prljavom dugom putu i pređu ga zajedno. S obe strane staze nalazi se ograda, a iza njih možete videti prekrasne travnate površine i šumu baš onako kako čovek voli svog psa.

Hodaju i dolaze do prekrasnih vrata, a iza njih stoji muškarac u belom odelu.

“Dobrodošli u raj”, kaže on. Starac je sretan i želi da uđe sa svojim psom, ali ga zaštitar zaustavlja. “Psi ovde nisu dozvoljeni, žao mi je, ali ne mogu ući unutra!”

“Kakav je ovo raj u kojem psi nisu dobrodošli”, kaže stari gospodin. “Ako on ne uđe, ostaću napolju sa njim. Ceo je život sa mnom, ne ostavljam ga sada. “

„Morate znati šta radite, ali upozoravam vas da ćete putem sresti đavola koji će vas pozvati ka sebi. Obećaće vam sve moguće, ali ni psi ne smeju sa njim. Ako psa sada ne ostavite napolju, zauvek ćete ostati na putu. “

PRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

Starac nastavlja … i dolazi do srušene ograde bez vrata. Stariji muškarac stoji iza ograde, a stari mu gospodin kaže: „Oprostite, moj pas i ja smo vrlo umorni. Možemo li ući na trenutak i odmoriti se u seni neko vreme? “

“Naravno! Uđi! Ima i vode iza drveta, udobno se smestite. “

„Može li i moj pas zaista ući? Čovek sa puta rekao mi je da pas ne sme nigde ulaziti. “

“Da li bi ušao da pas ne sme?”

“Ne, gospodaru, zato nisam došao u raj. Ako psi tamo nisu dobrodošli, onda radije zauvek ostajemo na putu. Biće nam drago s malo hlada i vode. Ali nikako neću ući ako moj verni prijatelj ne sme sa mnom.

VATRENA STIHIJA JE UNIŠTILA UTOČIŠTE ZA KONJE: Svi se pitaju KAKO su preživeli?!

Čovek se nasmeje i kaže: „Dobrodošli u raj. Tamo dole, poziva u svoje prostorije vragove ljude koji žele lep i udoban život i zato su spremni napustiti svog najboljeg prijatelja. Ubrzo saznaju da je to bila greška, ali prekasno je. Psi dolaze ovde, a loši ljudi ostaju tamo.

Bog nikada ne bi poslao pse iz raja.

Stvorio ih je da budu verni drugovi u životu, pa zašto bih ih odvajao u smrti.

(pisac nepoznat, preuzeto sa interneta)


DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI JE MOJ PAS LJUT NA MENE?
Sledeći tekstNEMILOSRDNO: pas vezan na kratkom lancu na terasi?!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime