Naslovna VESTI PSI Elizabeta donirala 1.500 eura za prihvatilište za pse u Valjevu!

Elizabeta donirala 1.500 eura za prihvatilište za pse u Valjevu!

1
Prihvatilište za pse u Valjevu petface

Prihvatilište za pse u Valjevu će moći da odahne, a sve zahvaljujući jednoj humanoj Valjevki. Naime, velika ljubiteljka životinja, Elizabeta Nikolić iz Valjeva, donirala je 1.500 eura JKP “Vidrak” za izvođenje radova na zameni krova u lokalnom prihvatilištu.

Pročitajte još:
VALJEVO: Život iz ugla psa lutalice, Grofa, izgleda ovako!

Prihvatilište za pse u Valjevu je imao krov koji je bio zaista u jako lošem stanju, pa nam je ova donacija pomogla da radove završimo pre zime. Zaista smo zahvalni na ovoj donaciji, kaže direktor JKP “Vidrak” Djordje Milanović za portal Ljubimci.Telegraf.rs.

Prihvatilište za pse u Valjevu petface

Kako smo već naveli, ova ljubiteljka životinja je želela da uradi nešto baš za napuštene četvoronožne sugrađane. Zato se uputila u lokalno Prihvatilište, kako bi videla šta može da učini na poboljšanju uslova.

Pročitajte još:
VALJEVO: Darko spasio štene, vezano kanapom oko vrata! (VIDEO)

– Gospođa Elizabeta je prvo bila kod nas da vidi prihvatilište, popričala sa radnicima i sagledala situaciju. Ona je želela da uradi nešto u pomen njenog pokojnog muža, a da time pomogne napustenim psima. Donirala je krov tako je ove godine dosta urađeno da se poboljšaju uslovi u kojima su smešteni psi u prihvatilištu. Prihvatilište za pse u Valjevu je među prvima u Srbiji počelo sa CNR metodom, za naveden portal je rekao direktor Milanović.

BRAAAAAAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstStarost psa utvrdite na osnovu kože i zuba!
Sledeći tekstUSKORO: Spremite se, jer sledeće nedelje počinje IZBOR ZA ONLINE PETFACU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime