Naslovna VESTI PSI Pismo Maše (12) svom psu: „Ti si moj jedini pravi prijatelj, ostali...

Pismo Maše (12) svom psu: „Ti si moj jedini pravi prijatelj, ostali su lažni“!

0
prijatelj petface

U redakciju Petface-a stiglo je jedno očaravajuće i inspirišuće pismo dvanaestogodišnje devojčice, Maše! Naime, ona je poželela da svom psu, Žuletu, čestita rođendan!  

Naime, oni koji nas redovno prate, Mašu su već upoznali kada je poželela da celom svetu pokaže i napiše koliko voli svog Žuleta, psa koji je slučajem okolnosti postao njen ljubimac. Podsetite se:

MAŠA (12): „Žule, zaboravi ono zlostavljanje – sada si moj i ne dam te nikome“!

Danas nam se ponovo javila, jer je njenom najboljem prijatelju rođendan. Iako on ne zna da čita, ona se nada da će njenu rođendansku čestitku pročitati svi, jer u njoj ima mnogo toga inspirišućeg 😉

prijatelj petface

Njenu čestitku vam prenosimo u celosti:

„Juče je mom psu bio rođendan. On je pas koji je odabrao moju kuću, mene, moju porodicu. Imao je osećaj da ću ga prihvatiti. Naravno, tako je i bilo.

Prijatelje delim na lažne i prave. On je jedan od mojih pravih prijatelja, verovatno i jedini. Obično je srećan kada mu se pruža pažnja. Ali, kada je tužan znam da mu nešto fali. To se dešava kad ne želi da se igra.

Pročitajte još:
Petra iz Zaječara ima samo 12 godina, a napisala je pismo psu, koje će vas raspametiti!

Pre tri godine je došao kod mene, tako da ne znam tačan datum njegovog prođenja. Ali veterinar je odlučio da je rođen 15.05.2011. godine. Tako je juče, Žule, napunio 5.godina. Mom najvernijem prijatelju je juče bio rođendan!

prijatelj petface

Ne mogu da opišem ljubav prema tebi, Žule. Ne mogu da izbrojim broj zagrljaja, jednostavno ne. Volim te do neba i nazad. Ti si mi promenio život, ulepšao svaki dan kada sam bila tužna. Ti si pas koji nije kao drugi. Za tebe bih dala sve, ali sve na ovom svetu. Ti si najbolje i najsavršenije biće koje poznajem. Kada bi ti nestao sve bi bilo bolnije i tužnije.

Zaista ne razumem ljude koji kupuju pse, daju i po 200, 300 eura, a neki čak i više. Zapamtite, postoje psi koji sami dođu do vas, a vi ih istučete, umesto da ga prihvatite. Postoje psi koji se bore za život, a vi i dalje plaćate za nečiju ljubav. Udomite jednog prijatelja, biće vam život lepši kao i meni.

Žule, srećan ti rođendan“

Ne možemo a da se ne oduševimo i da podsetimo da Maša ima samo 12 godina 😉 Žule i oda nas čestitke i da ti kažemo – pravi si srećnik što si došetao baš do Maše! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOMOĆ KOJA MU JE SPASILA ŽIVOT: Pronašli su ga u ovom stanju, a danas izgleda poootpuno drugačije!
Sledeći tekstPET PARTY JE PONOVO U GRADU: Prijavite svoje kućne ljubimce za najveću žurku!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime