Naslovna VESTI MAČKE PRIJATELJSTVO DO KRAJA: Mačka pokušavala da oživi UGINULU PRIJATELJICU! (VIDEO)

PRIJATELJSTVO DO KRAJA: Mačka pokušavala da oživi UGINULU PRIJATELJICU! (VIDEO)

0
prijateljstvo do kraja petface

Ovo je jedna potresna priča, ovo je priča koja tera suze na oči. Jedna maca je snimljena kako, na ulici pokušava da oživi svoju prijateljicu koja je preminula. Snimak dolazi iz okruga Songbei na severu Kine. 

Prema rečima onih koji su napravili video snimak, belo-narandžasta mačka je dugo stajala iznad beživotnog tela svoje prijateljice pokušavajući da je oživi. Mačka je bila vidno potresena zbog gubitka svoje prijateljice i činilo se da taj gubitak poriče. Mačka je u očaju uhvatila preminulu macu u usta i odvukla je u njihovo, obližnje sklonište. 

PROČITAJTE I:

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA: Dečak iz Zaječara pod kišobran SAKRIO PSA OD KIŠE! (VIDEO)

ŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu ne bi bilo spasa! (VIDEO)

U videu koji je snimljen, vidi se kako se mačka bori za život svoje prijateljice i kako je vuče u sklonište. Iscrpljena je time što je vukla telo preminule mace i to kroz veoma prometnu saobraćajnicu. Ona ni sekund nije ostavljala telo svoje prijateljice. 

Iako se ne zna uzrok smrti mačke, ovolika posvećenost druge mace koja se bori za život svoje prijateljice, je dirnu naše srce veoma snažno. Iskreno se nadamo da će ova maca uspeti da se izbori sa gubitkom. 

Nadamo se da ste smogli snage da pogledate ovaj video. Prepun je emocija i tuge, ali pokazuje mnogo toga. Pokazuje koliko su životinje spremne da urade za one koje vole. 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.