Naslovna VESTI PSI MIMO PRAVILA: Princ Hari pobegao obezbeđenju, samo da bi se poigrao sa...

MIMO PRAVILA: Princ Hari pobegao obezbeđenju, samo da bi se poigrao sa psom!

1
princ Hari petface

Princ Hari od Velsa, mlađi je sin prestolonaslednika Čarlsa i pokojne princeze Dajane i u javnosti  je uglavnom poznat po nekonvencionlanom ponašanju. Naime, njegov privatni život punio je stranice štampe širom sveta. Pripisivane su mu razne etikete, a odnedavno za mladog princa možemo reći i da je veliki ljubitelj pasa.

princ Hari petface

Na nedavnoj turneji princ Hari je obišao Južnu Afriku i Lesoto. Plan njegove posete afričkom tlu bio je ispunjen obavezama i susretima sa mnogim organizacijama, a pre svega sa siromašnom, bolesnom i obespravljenom decom. Tom prilikom, on je obišao zgrade mnogih dečjih centara i sreo se sa borcem za ljudska prava Dezmondom Tutuom. Takođe, iskoristio je vreme da obiđe decu u Grassroots Soccer South Africaorganizaciji koja deluje na promovisanju svesti o HIV-u kod mlade populacije. Pri susretu sa Surfers Not Street Children, princ je u toku obilaska naišao i na Džaspera, šarmantnog mešanca. Hari, koji je poznat po tome što ne robuje pravilima, nije propustio priliku da zastane i da se rukuje i sa ovim četvoronožnim mališanom.

Pročitajte još: OGROMNA LJUBAV ROBIJA VILIJAMSA: Posvetio pesmu preminulom psu Spenseru! (VIDEO)

Slična situacija dogodila se i nedavno na jednoj proslavi, kada je princ zanemario protokole vezane za svoje obezbeđenje i zaobišao telohranitelje kako bi se upoznao sa Matisom, psom koji je učestvovao u britanskom izdanju šou programa “Ja imam talenat”.

princ Hari petface

Njegova vlasnica i trener, Jules O’Dwyer, u intervjuu jednom magazinu rekla je:

Princ Hari je divan. On je upoznao Matisa i rekao je on nažalost nema psa. Moj pas ume da prepozna kada je neko pravi ljubitelj životinja i tom prilikom se među njima videla istinska povezanost. Sve što mogu da kažem je da je to bio divan momenat zaista.

Iako princ nema sopstvenog psa, on je očigledno istinski ljubitelj četvoronožnih mališana. Njegovu posvećenost potvrđuju i mnogobrojne fotografije na kojima princ koristi svaku priliku da pomiluje psa. Ne možemo da ne zaključimo da je ovo još jedan od njegovih način da izrazi svoju neposrednost, kojom se ostatak kraljevske porodice ne može pohvaliti.

 Pogledajte i GALERIJU klikom na fotografiju:

 

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO posle koga ćete shvatiti da pas NIJE dobar poklon za praznike!
Sledeći tekstHVALA VAMA: U igri NAŠE VELIKO SRCE sakupili smo POLA TONE HRANE za napuštene!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime