Naslovna VESTI PSI PROBUDILA JE VRISKA – Žena je našla štene čivave sa strelom u...

PROBUDILA JE VRISKA – Žena je našla štene čivave sa strelom u vratu!

0
Čivava sa strelom u vratu

Žena u Dezert Hot Springsu u Kaliforniji bila je šokirana kada je videla scenu u svom dvorištu. Iz sna ju je probudilo stravično vrištanje i pošto je istrčala da vidi o čemu se radi zatekla je jezivu sliku. Na travnjaku je ležalo štene čivave sa strelom koja joj je probola ceo vrat.

Čivava sa strelom u vratu

Žena je odmah reagovala i pozvala hitnu službu. Šerifova kancelarija je poslala patrolu i  obavestila službu za kontrolu životinja i posle desetak minuta pristigli su pripadnici službe da pruže pomoć jadnom štenetu.

Pročitajte i ovo: SLAVLJENIK SPASAO JEDAN ŽIVOT – Napustio svoj rođendan da bi spasao psa iz reke

Zamenik šerifa je već uzeo štene a onda ga predao Službi za kontrolu koja je štene prebacila u veterinarsku kliniku. Na prvi pogled izgledalo je da štenetu nema pomoći. Međutim, veterinari su odlučili da pokušaju nemoguće. I uspeli su.

Čivava sa strelom u vratu

Izveli su rizičnu hiruršku intervenciju. Srećom, strela koja je bila duža nego ceo pas nije probila ni jedan od važnih krvnis sudova niti dušnik. Kada je strela najzad izvučena iz vrata prognoze su bile veoma dobre. Ipak, ostali su ljutnja i bes zbog ovakvog stravičnog mučenja životinje koja očito ništa nije skrivila.

Čivava sa strelom u vratu

Pročitajte i ovo: DOGODILO SE ČUDO – Pas preživeo fatalan pad aviona!

„Da neko namerno gađa strelom jadno štene je odvratno“, rekla je direktorka Službe za životinje Erin Getis, prema objavi na Fejsbuku od strane Riverside Counti Animal Services. „Šokirani smo i nadamo se da će nam neko dati bilo kakvu informaciju ko je ovo uradio.” – dodali su iz šerifove kancelarije.

Čivava sa strelom u vratu

Štene se oporavlja. Niko se nije javio kao njegov vlasnik i sada je dočekalo još jednu dobru vest. Službi za kontrolu životinja javilo se više desetina porodica i pojedinaca koji žele da udome malog nesrećnika.

Izvor:  ijr.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSLAVLJENIK SPASAO JEDAN ŽIVOT – Napustio svoj rođendan da bi spasao psa iz reke
Sledeći tekstPOLICAJAC SVETAC – Čekao da mu jadan pas poveruje da bi ga spasao!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime