Naslovna VESTI PSI TUŽNA PRIČA: Stalone je prodao svog psa za 25 dolara, da kupi...

TUŽNA PRIČA: Stalone je prodao svog psa za 25 dolara, da kupi hranu, a posle ga je vratio za 15.000!

0
prodao svog psa petface

Slavni glumci često prolaze čudan put do svoje slave. Glumci prolaze kroz različite faze svog života, u kojima su čas na vrhu, čas su na potpunom dnu. Međutim, za jednog čoveka se smatra da ima najneverovatniju priču u čitavom Holivudu. Sigurno ste odgledali bar jedan film u kojem on igra glavnu ulogu. Njegovo ime je Silvester Stalone, a mi vam danas donosimo priču o njemu i njegovom ljubimcu.

Mogli smo videti u kultnom filmu „Roki“ kako Silvester Stalone šeta svog psa po gradu. Pas ga je pratio u filmu, kao i u životu. Međutim, priča njihovog odnosa je takva da može dirnuti i najtvrđa srca.

prodao svog psa petface

Stalone je bio veoma siromašan i imao je jako težak život, pre nego što je postao popularan. Postoji događaj iz njegovog života kada je ukrao nakit svoje žene kako bi ga zamenio za novac i kupio hranu. Nešto slično je uradio i sa svojim psom.

Stalone danas priznaje da je najteži trenutak u njegovom životu, period u kojem je najviše pao u životu, bio kada je u jednoj kafani, u svoj muci za egzistenciju prodao svog psa za 25 dolara. Prodao ga je jednom neznancu, a tim novcem je kupio hranu. Nakon ovoga iz birtije je izašao sav uplakan i ponižen.

LEPA VODITELJKA PORUČUJE: Udomite, jer radost koju kuca unese u dom je neverovatna!

Nakon dve nedelje, od tog događaja, odledao je meč između Muhameda Alija i Čaka Vepnera i dobio inspiraciju da napiše scenario za film Roki. Scenario je bio gotov za dvadeset sati i Stalone je hitno tražio kome će da ga proda. Prodao ga je za 125.000 dolara. Za taj scenario, Stalone je imao jedan uslov, da glumi glavnu ulogu. Producenti su ga odbili, jer su želeli afirmisanijeg glumca.

Nakon nekoliko nedelja, ipak su ga pozvali iz studija kako bih odigrao glavnu ulogu i platili mu za to 35.000 dolara.

prodao svog psa petface

Prvo što je Stalone uradio sa tim novcem jeste da se dao u potragu za strancem kojem je prodao svog psa.

Stalone je sedeo tri dana ispred birtije u kojoj je prodao psa strancu. Kada se napokon stranac pojavio Stalone mu je ponudio da vrati psa za isti novac. Stranac je odbio, a Stalone je povećao cenu za dublo. Međutim, i to je bilo bez ikakvog efekta. Stranac je bio toliko nepokolebljiv da je cifra dostigla 15.000 dolara. Stalone je za tu svotu novca povratio svog psa kojeg je zbog egzistencijalnih razloga morao prodati.

Glumac Andrija Kuzmanović: “Obožavam pse, a napuštene posebno. Udomio sam ih na stotine”

Što se samog filma tiče, ne treba mnogo trošiti reči. Stalone je dobio Oskara za najbolji film, najbolji scenario i režiju.

Stalone i njegov pas nakon svega što su prošli još dugo su bili zajedno.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.