Naslovna VESTI PSI BELEGIŠ: On je pronađen nepokretan, a ona nije želela da ga ostavi...

BELEGIŠ: On je pronađen nepokretan, a ona nije želela da ga ostavi samog, KAKVA LJUBAV! (VIDEO)

0

-Nailazim na njih, on nepokretan, što u prvi mah nisam shvatila, bacila im salamu i vratila se u kola. Onda ukapiram da nije ustao, izađem opet i da, mokri do gole kože, on nepokretan, ona neće da ga ostavi. On mlad, ona, verovatno skotna, plašljiva, plaši se i šuškanja kese, svega. Prinesem mu vodu i nastavim za Belegiš, navodi Svetlana iz Udruženja Zoi, prenoseći priču sa puta ka Belegišu.

Nakon nekog vremena, Svetlana se vratila zajedno sa još jednim pomoćnikom kako bi videla u kakvom su stanju psi koje je pronašla.

PROČITAJTE I:

DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Jovana i Srđan se u suzama oprostili od PRVE, vernog člana jutarnjeg programa!

-Vratimo se Nikola i ja. Kujica uplašena, ne prilazi, ja odlučna da je ne ostavim (mislim da je skotna). Kako da je ostavim? Ona je njega čuvala, a ja ću njega u kola, a ona da ostane. Snimatelje nismo imali, ni fotografe, ali je kujica, koja je htela i da capi iz straha savladana i kod Nikole je u gepeku, on je nepokretan na zadnjem sedištu, napisala je Svetlana na Fejsbuk stranici Udruženja Zoi iz Busija.

Sada je ovim kucama potrebna pomoć, u svakom smislu, a pre svega materijalna.

-Sutra bi bilo idealno, ako Minja ima lufta u terminima i ako je Lončar u ambulanti da đuture povežem ovo dvoje, plus Jocu i štene, ali… Sad ako bi trebalo da kukam, da molim da ucenjujem? Kako ide ono: „Ići ću ja, ali ako može neko sa mnom da drži psa:), neka, snaćiću se za kako, a Vas molim da pomognete finansijski, jer biće tu i laboratorije i testova i snimanja i terapije verovavatno i da, Nikoli bi bilo lepo da platimo smeštaj za njih dvoje i kupimo hranu, kako za njih, tako i za ove jadnike ovde, pa za one u Pazovi i za one u Zrenjaninu, zaključia je Svetlana iz Udruženja Zoi.


Oboje su bolesni, kujica ima srcanog crva, dobila je ime Mira.
On, pored toga sto su mu polomljene obe desne noge ima anaplasmu i erlichiu. Dobio je ime Rej.

Nadamo se dobrome 🙁

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOČNE INFEKCIJE KOD MAČIĆA: Gotovo svi mačići dožive infekcije, a neke mogu da ih OSLEPE!
Sledeći tekstPOBEDA: Pas Otto NEĆE BITI EUTANAZIRAN – dobiće NOVU ŠANSU i socijalizaciju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime