Naslovna VESTI PSI HOROR U BORU: Pronađena odsečena glava psa!

HOROR U BORU: Pronađena odsečena glava psa!

0
horor u Boru

Ovakav užas odavno nije viđen. Tokom šetnje u jednom Borskom naselju sa svojim psom jedna devojka je doživela šok. Do nje je dotrčao jedan od uličnih pasa kako bi se pohvali svojim ulovom.

Uobičajena šetnja sa psom i druženje sa lokalnim uličnim psima za ovu devojku se pretvorilo u najstrašniju horor priču. Kada je jedan od prijateljski nastrojenih uličnih pasa koji živi u ovom Borskom naselju pritrčao da se po običaju malo pomazi i poigra devojka je u njegovim ustima videla nešto stravično.

psu odsečena glava

Radilo se o odsečenoj glavi nepoznatog verovatno uličnog psa. Prema fotografiji koju je odmah napravila jasno se vidi da je ovo nedelo načinio čovek. Šokirana devojka je odmah obavestila Udruženje Borske šape koji su je posavetovali da slučaj prijavi policiji.

Pročitajte i ovo: Kujica OČAJNIČKI pokušavala da zaustavi saobraćaj i pomogne POVREĐENOM štenetu

Sutradan, pošto je pokazala fotografije, policija je izašla na lice mesta ali tamo nisu pronašli glavu. Pretpostavlja se da su je ostali ulični psi razvukli po šumici. Ipak, ubrzo je pronađena odrana koža za koju se sumnja da pripada psu kome je odsečena glava.

Nezvanično, policija sumnja na pojedinca ili veći broj ljudi koji hvataju lokalne ulične pse i koriste ih za ishranu ili u svrhe nekih mračnih rituala. Po Boru već duže vremena kruže priče o ljudima koji jedu mozak psima, a stanje pronađene glave ukazuje da ove priče izgleda nisu bez osnova.

Pročitajte i ovo: PONUDA ŽIVOTA: Želite li da budete DOGOBATLER?

Zbog velikog broja Kineskih radnika u Boru, priče o tome da su upravo oni koji hvataju pse kojima se potom gubi svaki trag postale su sve brojnije. Ostaje da se vidi šta će policija učiniti kako bi se otkrio počinilac ovako gnusnog nedela.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.