Naslovna VESTI PSI PRONAĐENA TRUDNA NA ULICI: Ova kujica je oštenila 7 štenaca, sada je...

PRONAĐENA TRUDNA NA ULICI: Ova kujica je oštenila 7 štenaca, sada je ostalo samo jedno! (VIDEO)

0

Nedavno je pornađena ženkica jazavičara u blizini skretanja za Sunčani vir, posle drugog tunela od brane. Kujica je bila trudna i na društvenim mrežama se proširio oglas oko njenog zbrinjavanja i spasavanja. 

-Ja sam daleko ne mogu da pomognem, samo na ovaj način mogu pokušati. U pitanju su Užice, majka jazavičara je oštenila sedmoro kučića od kojih je šest već nestalo, a ona je i dalje tamo sa tim jednim. Gajim nadu da će neko bliži da ih pronađe i zbrine, rekla je naša čitateljka Tina za Petface

Nadamo se da su ovih šest kuca što je nestalo, uzeli dobri ljudi da se brinu o njima. Ako je suprotno, on da je to strašno.

PROČITAJTE I:

HVATANJE PASA UZNEMIRILO JAVNOST – LEVIJATAN: “Privatnim i državnim šinterajima se mora stati na put!” (VIDEO)

PESMA O PSIMA NA NOVOM ALBUMU RIBLJE ČORBE: “Pasji život” – Čovek greši, bezgrešno je štene! (VIDEO)

OVO JE JEDAN OD NAJTUŽNIJIH TEKSTOVA: Trčaću nebeskim poljima, sada to mogu! (VIDEO)

Može li iko pronaći i spasiti mamu i štene?

Da se prisetimo priče o jednoj čudnoj kujici, i njenom ponašanju kada je postala trudna: Boba je kujica koja je donedavno živela najnormalnijim psećim životom, a onda je iznenada i ne zna se čime izazvana prešla da živi u duboku rupu koju je sama iskopala, piše Index.hr.

Njenoj vlasnici ništa nije bilo jasno, pa se obratila stručnjacima za pomoć. Boba bi dio vremena provodila u rupi, a izlazila bi po hranu i vodu. U tim bi se trenucima ponašala pomalo čudno i davala bi znakove vlasnici koji su upućivali na to da joj je potrebna pomoć.

No kada bi se vlasnica približila rupi i pokušala da je izvuče, Boba bi jasno dala do znanja da ne želi izaći. Stručnjaci su utvrdili da Boba nije sama u toj rupi. Pomoću posebnih kamera pronašli su još jednog malenog stanovnika u toj špilji.

Zašto se uopše skrivala? Zato što je Boba već jednom izgubila štence i bojala se da će i ovoga puta biti tako pa je svoju bebu odvela na sigurno. Stručnjaci su vlasnici pomogli da izgradi sigurno utočište za svoju kujicu i njeno štene u blizini kuće te su ih tamo i preselili. Boba je sad mirna i sigurna da njenoj bebi ništa neće biti.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vlasnička ženkica je odjednom počela ŽIVETI U ZEMLJI, a razlog je neverovatan! (VIDEO)
Sledeći tekstSNIMAK VREDAN DIVLJENJA: Starac pomaže svom STAROM PSU da hoda i bude napolju! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime