Naslovna VESTI PSI PRONAĐENA ŽENKA SVA U DREDOVIMA OD IZMETA: Izbačena na ulicu kao poslednje...

PRONAĐENA ŽENKA SVA U DREDOVIMA OD IZMETA: Izbačena na ulicu kao poslednje smeće!

0

Ljudi koji brinu o svim napuštenim životinjama često imaju osećaj da jenjihova borba uzaludna! Oni se svakog dana preispituju i pitaju – odakle toliko zla u ljudima, te životinjama, tim nedužnim stvorenjima, nanose toliko patnje!?

Stalno se pitaju – DOKLE VIŠE, ali odgovora nema, a svaki sledeći slučaj je sve gori… Na ulicama je toliko napuštenih pasa, da je to strašno! Među njima ima i rasnih. Onih koji su imali sreće da nakratko osete i soznaju šta znači dom. Međutim, izgleda da kada dosade, završe isto kao i oni koji su rođeni na ulici… Nas je danas potresla objava Subotičkih njuškica.

U POODMAKLOJ TRUDNOĆI OSTALA JE NA ULICI: A onda je postala ZVEZDA!

– Ova jadna namučena duša je vrlo verovatno mama jednog od malih belih štenaca koje kupujete za 50-100e. Da li je potrebno bilo šta reći?!  Verovatno se pitate šta su ovi dredovi i pomišljate na najgore. Ne, to nije zemlja. To JE IZMET!!  Možemo samo da zamislimo kako se ona osećala dok je ležala u izmetu, dok nije mogla da se pomeri jer je sve ovo na njoj teže od nje same. I onda, kada više nije bila interesantna i vrlo verovatno izvor zarade izbačena na ulicu, kao poslednje smeće.  Da Staša nije naišla, ko zna šta bi bilo sa njom. Staša ju je odvela kod veterinara, a mi smo zakazali šišanje kod našeg mađioničara Renate. Ovu gromadu prljavštine, izmeta i mokraće će pretvoriti u predivnog psa.  Nažalost, malena ima srčanog crva, krvna slika nije najbolja, i oči su upaljene. To je ono što smo za sada uspeli da otkrijemo. Posle šišanja ćemo moći da uradimo kompletan pregled. Mada, i ovo je previše za tako malog psa. Ona nema ni 5kg!  Staša je jedan od primera kako bi svaki naš sugrađanin trebao da reaguje kada vidi psa u ovako lošem stanju. Svaka čast i ogromno hvala. Renati posebna zahvalnost, koja je uvek tu za naše pse – napisali su uz potresnu fotografiju.

LJUBIMCI su bolji od LEKOVA ZA SMIRENJE: Samo ih volite beskrajno, a oni će vam dati sebe

?????Pišemo i brišemo tekst već peti put. Ne možemo da zadržimo emocije, da ne psujemo, ne vrištimo!!! Imamo osećaj…

Gepostet von Subotičke njuškice am Montag, 5. Oktober 2020

Okrutnosti nema kraja, a ona je zaista sve veća! Ko može ostaviti psa od 5 kilograma? Ko može dozvoliti dapas dođe u ovakvo stanje? Pretužno!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEMA VIŠE SVIREPOG UBIJANJA ZBOG MODE: Izrael zabranjuje kupovinu i prodaju krzna!
Sledeći tekstŠVERC ŽIVOTINJA SE ŠIRI POPUT PAUKOVE MREŽE! Nemoguće ih je zaustaviti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime