Naslovna VESTI PSI Hrvatska: Nakon 4 dana staricu (78), koja boluje od demencije, pronašao pas!

Hrvatska: Nakon 4 dana staricu (78), koja boluje od demencije, pronašao pas!

3
pronašao pas petface
Foto: Ilustracija

pronašao pas: Nakon što se stado ovaca, koje je 78 godina stara žena čuvala, vratilo kući bez svoje vlasnice – porodica je odmah alarmirala policiju. Znali su da nešto nije u redu, pogotovu što nesrećna žena boluje od demencije.

U potragu za pastiricom iz sela Nunići u Opšini Kistanje uključili su se i pripadnici hrvatske Gorske službe spasavanja sa svoja dva psa tragača. Na svu sreću u četvrtak, nakon 4 dana, starica je pronađena i to zahvaljujući NJENOM PSU!

Kako je za „24 sata“ izjavila Blanka Lučić, pripadnica šibenske ekipe GSS-a, staricu je pronašla ćerka i to zahvaljujući psu, sa kojim je ona čuvala ovce. Ona je dodala da je žena dementna i da je to bio razlog njenog nestanka, a da je pravo čudo kako je preživela 4 dana bez hrane i vode.

Starica je zbrinuta u šibenskoj Službi Hitne pomoći zbog daljeg pružanja lekarske pomoći. Ovo , nažalost, nije prvi put da je nesrećna starica netsajala jer su je i pre tri godine službe našle nedaleko od njene kuće.

Iako je u akciji potrage učestvovalo 20 pripadnika Gorske službe spasavanja, njihova dva psa tragača, 4 pripadnika policije i članovi staričine porodice, staricu je pronašao pas!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZbog ove priče i Tviter je stao: Sirijski izbeglica u naručju nosio mače sve do Grčke!
Sledeći tekstVREDNO DIVLJENJA: ovaj čovek je od svoje kuće napravio igralište za mačke

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime