Naslovna VESTI PSI U KATASTROFALNOM STANJU PROVODI DANE NA ULICI: Vlasnica ne haje za to!...

U KATASTROFALNOM STANJU PROVODI DANE NA ULICI: Vlasnica ne haje za to! (FOTO)

2

Gotovo svakodnevno nailazimo na pse koji žive i preživljavaju na ulici, gotovo sami, odbačeni od svih. Njihove nesreće su iste, izgladneli, ostavljeni, bauljaju ulicama, ili se zavuku negde, gde pobegnu od grubosti svih onih koji ne znaju šta znači pomoći napuštenoj a naročito povređenoj životinji!

Ima i onih koji su rešeni da im pomognu, da ih sklone, nahrane i napoje, ali tada nailaze na prepreku – taj jadni psić ima vlasnika, koji uopšte ne brine o njemu. Kao što je ovaj slučaj u pitanju.

NAĐEN U LOKVI KRVI, IZGRIŽEN I NA IZMAKU SNAGE: Njegova priča otopiće i najtvrđa srca!

POLICIJA ZAUSTAVILA AUTOMOBIL: U gepeku su pronašli leglo štenaca – spremnih za krijumčarenje!

– BEOGRAD!!! Da li može neko od udruženja da mu pomogne?!? Probala sam, baba koja je “vlasnik,” (romkinja) ne želi. Ne jede i svaki put kada ga vidim sve je lošije. Uostalom, slika govori. Mileševska, ispred Arome.

Šta uraditi kada vidite da pas kopni, ali da ima vlasnika, koji je totalno nezainteresovan za životinju, ali odbija bilo kakvu saradnju i pomoć? Kome se obratiti? Da li možemo da se oslonimo na sllužbe koje su zadužene za to, ili ćemo i ovog puta da zatvorimo oči i pokušamo da zaboravimo da jedno nesrećno i tužno, zanemareno biće uopšte postoji?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKIT JE DANIMA PLAKAO I DOZIVAO POMOĆ: Zaglavljen među stenama, nemoćan da bilo šta uradi! (VIDEO)
Sledeći tekstNEUTEŠNI vlasnik čiji je pas nestao pre godinu dana i dalje traga za ISTINOM: Ostaje mi samo nada… (FOTO)

2 KOMENTARA

  1. Zivim u blizini i gledam tog psa svakodnevno. Pas je star, slep, tesko hoda. Baka ga nosi ili u kolicima ili u plasticnoj kesi. Inace prosi kod Arome u Milesevskoj, gde je mozete videti svakodnevno (pas je nekada sa njom, ali bude tu i bez njega). Nece da mi dozvoli da uzmem psa i odvedem ga kod veterinara, odbija da zajedno odemo kod veterinara. Kada joj dam novac i pristojno zamolim da se pobrinem za psa, agresivno odbija (jednom mi je caki vratila novac). Kaze da je pas njen i da ga ne da ni za zivu glavu i da se ona brine o njemu. Nisam sklona otimanju i agresiji, cak nisam ni sigurna da je to dobro ni za baku ni za psa, ukoliko neko ima smislen i ostvariv predlog rado cu uraditi sta napisete.

  2. Poštovana Bojana, to nikako nije dobro za psa. Kako dati baki koja ne želi da psu bude bolje,da se brine o njemu? Baki koja toliko nema razuma? A vi biste joj ga čak i vratili. Ja bih ga definitivno uzela uz još nečiju pomoć (mogu vam ja pomoci) i vratila joj ga nakon pregleda i svega što je potrebno kod veta. Velika bi bila stvar ako biste mu pomogli.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime