Naslovna VESTI PSI Oglasili se vlasnici psa, koji je greškom stjuardese uginuo u avionu!

Oglasili se vlasnici psa, koji je greškom stjuardese uginuo u avionu!

0
prtljag petface

Porodica, čiji je ljubimac uginuo nakon što im je stjuardesa kompanije „Junajted erlajns“ naredila da ga smeste u pregradu za ručni prtljag, javno se oglasila povodom tog incidenta. Katalina Robledo vraćala se sa svoje dvoje dece i desetomesečnim francuskim buldogom, Kokitom, iz Hjustona u Njujork, gde radi njen suprug.

Gospođa Robledo navodi da joj je stjuardesa uporno govorila da ljubimca mora da smesti u pregradu, umesto pod sedište, kako ne bi blokirao put.

NAJNOVIJA VEST: Pas Kokito uginuo u avionu, u delu za ručni prtljag!

Podigla ga je, smestila ga unutra i zatvorila komoru, kao da je reč o prtljagu. Čak nas je uveravala da će pas na taj način biti bezbedniji, rekla je.

prtljag petface

Mnogi putnici rekli su da se na letu čuo lavež psa, ali da je ostao na istom mestu sve dok avion nije sleteo.

Putnica Magi Greminger kaže da je pas lajao sve do turbulencije, koja je nastupila oko 30 minuta po poletanju. Nakon toga, nastupio je muk, a kada je avion sleteo, porodica je shvatila da je za njihovog ljubimca bilo prekasno.

NAŠ HEROJ: Ovo je Misteri, pas koji je pronašao rakete u avionu Er Srbije!

Mama je ustala, uzela torbu i izvadila ga iz nje, ali Kokito se nije pomerao. Počela je da ga doziva i budi, ali on nije reagovao, rekla je Sofija, koja ima 11 godina.

Putnici su bili zaprepašćeni kada je Katalina briznula u plač, jer su shvatili da se pas ugušio.

Jedan od putnika se ponudio da pridrži njenu dvomesečnu bebu, jer se ona u međuvremenu srušila na pod i počela da plače, držeći psa u rukama, i ljuljajući se napred-nazad. Njena ćerka je takođe bila u suzama, rekla je Gremingerova.

Putnica je dodala da je stjuardesa, koja je naredila da se pas smesti u pregradu, bila šokirana, i da je tvrdila da nije znala da se u torbi nalazi životinja.  Udruženje avionskog osoblja izjavilo je za “Tudej” da se stjuardesama daju instrukcije da nikada ne smeštaju ljubimce u pregradu za prtljag.

Niko od osoblja ne može da razume zašto je zaposlena naredila putnici da smesti psa u pregradu, izjavila je Sara Nelson, predstavnica udruženja.

Kompanija je u međuvremenu saopštila da preuzima punu odgovornost za ovaj “tragični događaj” i da će učiniti sve što je u njenoj moći da spreči da se ovako nešto ikada ponovi.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.