Naslovna VESTI PSI Da li vam vaš ljubimac često pruža šapu? Evo šta to znači!

Da li vam vaš ljubimac često pruža šapu? Evo šta to znači!

0
pruža šapu petface

Dok sedite u omiljenom kutku doma, pas dolazi i pruža šapu. Dok u kuhinji spremate ukusni obrok, pas dolazi i pruža šapu. I tako, čini vam se, u nedogled. Ok, mormao vam reći da u ovome niste posebni 😉

Naime, pas podiže šapu i gleda direktno u vlasnika, je rna taj način poručuje da je veoma rapsoložen da se igra. Takođe, stručnjaci kažu da je ovo možda alarm da je gladan, ali i da je video nešto zanimljivo na šta želi i vama da ukaže. 😉

10 znakova koji ukazuju da vam je pas postao životni partner!

Psi posmatraju vlasnike i po izrazu lica i boji glasa zaključuju kakve su volje i hoće li dobiti omiljenu poslasticu, ići u šetnju ili su nešto skrivili. Sa druge strane i oni imaju svoje metode komuniciranja, pa je bitno da ih vlasnik prepozna!

pruža šapu petface

Tako recimo, ako pas ide za vama svuda pa čak i u WC, to znači da ne žele da se odvoje ni na minut Stručnjaci kažu da psi ovo rade instinktivno, osećajući da treba da slede vlasnika.

Četiri razloga zbog kojih vas vaši psi prate čak i u WC!

Takođe, ako vas liže po licu ili nekom drugom delu tela, pokazuje da je poslušan, a tako umanjuje i svoj osećaj stresa i izražava ljubav.

Dakle, pogledajte u sovg ljubimca i „poslušajte“ šta ima da vam kaže – možda baš sada!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.