Naslovna VESTI PSI PRVA LJUBAV SE NE ZABORAVLJA – Potresna reakcija psa koji je vraćen...

PRVA LJUBAV SE NE ZABORAVLJA – Potresna reakcija psa koji je vraćen vlasniku

0
prva ljubav

Prva ljubav se ne zaboravlja. Ovaj pas je bio ukraden, a posle godinu dana je ponovo vraćen svom vlasniku. Njegova reakcija slama srca ali i ispunjava dušu.

Pas je pronađen u šumi zajedno sa nedavno rođenim štenetom. Očigledno je kradljivac posle godinu dana odlučio da se oslobodi psa i to učinio na najružniji mogući način. Pas je bio veoma nepoverljiv i uplašen tako da su spasioci potrošili gotova dva sata kako bi ga smirili i odneli u prihvatilište.

NEVEROVATNO: POJAVILI SE PLAVI PSI U INDIJI! (Video)

prva ljubav

Pošto su informaciju podelili na društvenim mrežama ispostavilo se da se radi o psu koji je ukraden od vlasnika pre godinu dana. Kada se vlasnik javio, organizovan je njihov susret.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Kada je namučena ženkica ugledala svog vlasnika prvo se zaledila u neverici. Sekund kasnije počela je da radosno vuče i trči ka vlasniku. Skočila mu je u zagrljaj kao da ne veruje da je najzad sa čovekom kojeg toliko voli i koji nju voli. Posle godinu dana razdvajanja ona je prepoznala svog prijatelja koji joj je toliko nedostajao.

NAŠAO NAPUŠTENO ŠTENE NA PUTU, SPASAO GA, A ONDA SE ŠOKIRAO!

Snimak je izazvao brojne emotivne reakcije na društvenim mrežama. Kako i ne bi? U moru strašnih vesti i prizora ova priča sa srećnim krajem budi nadu svima koji su je videli.

Petface Viber zajednica

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVEROVATNO: POJAVILI SE PLAVI PSI U INDIJI! (Video)
Sledeći tekstJUČE NA LANCU, DANAS U BOKSU: Žuletova priča se nastavlja… (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime