Naslovna VESTI PSI Prvo groblje za kućne ljubimce IPAK u Novom Sadu?!

Prvo groblje za kućne ljubimce IPAK u Novom Sadu?!

1
groblje za kućne ljubimce petface

Da li će prestonica Vojvodine dobiti Prvo groblje za kućne ljubimce ostaje da vidimo. Ali, ako je verovati pisanju lokalnih medija, Novi Sad bi mogao postati prvi grad koji će imati legalno groblje za uginule ljubimce.

Kako prenosi portal 021.rs, odluku o realizaciji ovog projekata je donela Skupština grada kada je nedavno usvojila Strategiju održivog razvoja Grada do 2020. godine. Vrednost investicije je procenjena na 100 miliona dinara, a okvirno je zacrtano da bude realizovana 2019. ili 2020. godine.

Pročitajte još:
SINIŠA MALI: „Beograd dobija groblje za kućne ljubimce u 2016. godini“!

Iz gradskog pogrebnog preduzeća navode da je ovakav projekat potreban, neophodan i afirmativan, kako sa stanovišta zaštite životne sredine, tako i sa etičkog aspekta. Oni su, kako kažu, predložili izgradnju groblja za kućne ljubimce, ali da će konačnu odluku o realizaciji doneti Gradsko veće.

Prvo groblje za kućne ljubimce petface

Prvo groblje za kućne ljubimce u Novom Sadu bi bilo izgrađeno na nekoj izmeštenoj lokaciji, ne u okviru gorblja za ljude, a za sada je plan da se tu sahranjuju mali kućni ljubimci!

Pročitajte još:
SKANDAL: Prvi čovek Apatina: „Džukele smo rešavali lovcima – dođu noću i pomlate kerove“! (VIDEO)

Zašto? Ne znamo, ali svakako možemo da potvrdimo da se „saga“ zvala groblje za uginule četvoronožne članove porodice nastavlja. Jer, da podsetimo ova godina je rezrvisana za izgradnju groblja u beogradksom naselju Bežanisjka kosa,…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDolazak bebe u porodicu NE ZNAČI “problemi sa ljubimcem u najavi”! Evo nekoliko saveta!
Sledeći tekstFILMSKA PRIČA: Ovaj pas je spasao devojčicu čiju je sobu zahvatio požar!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime