Naslovna VESTI PRVO KUPANJE – Najslađe što smo videli danas!

PRVO KUPANJE – Najslađe što smo videli danas!

0
Prvo kupanje malog slončeta

Ovaj nestaško težak nekoliko stotina kilograma nas je raznežio. Bebe su bebe i numoljivo su slatke bez obzira kojoj vrsti pripadaju. Nažalost, iza ovakvih divnih fotografija neretko se kriju tužne i potresne priče.

Prvo kupanje malog slončeta

Slonče Čaba je imao veliku sreću da se nađe u prihvatilištu za slonove u Čiang Maiju na Tajlandu. Naime, njegova majka je ceo život provela u zatočeništvu prisiljena da svakodnevno izvodi predstave za turiste. Čaba je rođen u malom betonom ograđenom prostoru i pretila je opasnost da i on provede život u istim uslovima kao i njegova mama.

Pročitajte i ovo: KOLIKO KOŠTA ŽIVOT? Prodaju čizme i papuče od krzna rakuna!

Srećom, spasioci iz organizacije Save Elephant su čuli za ovaj slučaj i potrudili se da ih oslobode. Scena koju su zatekli je bila stravična. Čaba je živeo na betonu dok je mama BunMa bila vezana kratkim lancem.

Prvo kupanje malog slončeta

Plan je bio da se prevezu do parka prirode za slonove, ali se majka uplašila da će ostati bez svoje bebe i nije želela da uđe u kamion. Spasioci su odlučili da će biti sigurnije da mama i beba „odšetaju“ do prihvatilišta. Posle dva sata hodanja oni su stigli u pravi mali raj za slonove.

Pročitajte i ovo: PAS PREPEŠAČIO 5 kilometara kako bi prisustvovao SAHRANI

Slike malog Čabe su oduševile svet. Njegovo prvo kupanje je bilo spektakularno. Spasioci kažu da je on prava mala vodena beba.Obožava da se kupa a onda odmah otrči mami da se pohvali i smiri. Neverovatno, ovo preslatko biće je sada prvi put u životu dobilo priliku da uživa u kupanju koje je omiljena aktivnost slonova u prirodi.

Prvo kupanje malog slončeta

I mama i beba su se prilagodili novom načinu života. Čaba se čak igra i loptom, stekao je samopouzdanje i druži se sa ostalim slonovima u prihvatilištu. Ljubav i sigurnost su potrebni svima pa čak i ovim najvećim kopnenim životinjama kojima je opstanak u prirodi sve ugroženiji.

Izvor: anda.jor.br

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.