Naslovna VESTI PSI SRĆATE LI SE PSA IZ NOVOG SADA KOJEG SU ŠUTIRALI: Amputirana mu...

SRĆATE LI SE PSA IZ NOVOG SADA KOJEG SU ŠUTIRALI: Amputirana mu je nogica, ali je presladak! (VIDEO)

0
psa iz novog sada petface

Sećate li se kuce o kojoj smo pisali, kuce deformisanom nogicom? Sećate li se psa iz Novog Sada kojeg su šutirali? Pa, evo ga 😀 živ, zdrav i dobro se oseća. 

-Obećali smo da ćemo javiti kako je naš mali junak sa deformisanom nogom. Dobio je ime Mićko. Gordana Rokvić, žena koja ga je primila u privremeni smeštaj, se svim silama borila da malecki ispravi nogicu, ali nažalost nije mu se dalo, amputacija noge bila je neizbežna. Mićko se oporavlja, rana zarasta i sve je bolje i bolje. Veseli junak, koji je prošao svašta za svoj kratak život, ali nije se predao. Sada radosno trči, skače, igra se sa psima, luduj, navela je gospođa Snežana za Petface, koja nas je obavestila i za prvi priču o ovom psu. 

PROČITAJTE I:

OVAJ ČOVEK IZ KRAGUJEVCA je nada za 700 pasa o kojima svakodnevno brine! (VIDEO)

PRONAĐENE U ŠIBLJU, A PRESLATKE SU: Ove dve slatkice su imale tešku sudbinu! (VIDEO)

BILA JE OSTAVLJENA PORED KONTEJNERA: Pronađena je potpuno bez dlake i ŽIVOTNO UGROŽENA! (VIDEO)

Došlo je vreme da Mićko pronađe svoje ljude, ljude koji ce ga voleti bez obzira na to što nema nogu, ljude kojima će biti član porodice, koji će ih uveseljavati, a i oni njega. Jednom rečju Mićku tražimo najsavršeniji dom na svetu.

Jako je pametan i brzo uči.

Vakcinisan je i očišćen od parazita, najbolje bi bilo da nađe dom u kom će imati i dvorište, ali i pristup kući, jer obožava da trčkara. Ako postoji neko ko bi mu pružio dom neka kontaktira gospođu Snežanu na broj 060/512-515-3. Samo ozbiljni i veliki ljubitelji pasa.

-Još bih dodala da ne postoji način da se zahvalim i odužim Gordani koja se borila i koja ga čuva do udomljenja, koja je pravila medenjake i sav novac od medenjaka davala za Mićkovu operaciju. Hvala joj do neba i njoj i njenoj ćerki. Hvala svima koji su nam pomogli i koji su bili podrška u celoj priči, rekla je Snežana. 

Mnogo divnih ljudi je priteklo u pomoć ovom psu! Svaka čast i veliko BRAVOOO!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.