Naslovna VESTI PSI STRAVIČNO: Ovog psa su ubili lovci, evo šta im je poručio vlasnik

STRAVIČNO: Ovog psa su ubili lovci, evo šta im je poručio vlasnik

0
lovci ubili psa

Tragom vesti da se u BiH nekažnjeno odvija masovno ubijanje pasa i životinja koje sprovode lovci i lovačka udruženja nedavno smo došli i do objave jednog vlasnika psa koji je doživeo da mu lovci ubiju psa. Objavljujemo je u celini.

lovci ubili psa

Danas mi je dijete došlo kući plačući i rekao mi, babo mikija nema više… zahvaljujem se lovcu koji je ubio ovog crnog psa, koji je težio 70 kg i predstavljao je potencijalnu opasnost za sva sela od Liđana pa do Gornje Koprivne… zahvaljujem se lovcu koji je ubio ovog psa koji mi je bio kao dijete. Zahvaljujem se lovcu koji mi je uzeo najvecu radost u zivotu… zahvaljujem se lovcu koji mi je uzeo svu radost ovoga svijeta. Zahvaljujem se lovcu koji mi je uzeo onu srecu kad dođem kući, a on me doceka pred kućom… zahvaljujem se lovcu sto mi je dijete moralo vidjeti mrtvog psa i doći kući plačući… zahvaljujem se lovcu koji ih je namamio hranom i pobio ih – ostala dva su psa od Mustafa Huskic i od Emir Huskic.

Pročitajte i ovaj povezan tekst: LOVCI I DALJE UBIJAJU PSE: Ako ne dokažu ubistvo sa pet repova pasa ili mačaka moraju da plate dodatnu članarinu

Zahvaljujem se lovcu i želim mu sve najljepse u životu, da ga Allah dragi nagradi i njega i njegovu rodbinu, da mu dragi Allah bude u pomoći i da ga prati Allahova volja gdje god krenuo, da mu dragi Allah bude vjerni pratilac i da mu podari onoliku sreću koliko je zaslužio… Amin,Amin…”

lovci ubili psa

Zaista, da li osoba koja je ubila ove pse ima pravo da se zove čovekom?

Izvor:  Facebook Sedo Huskić

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLOVCI I DALJE UBIJAJU PSE: Ako ne dokažu ubistvo sa pet repova pasa ili mačaka moraju da plate dodatnu članarinu
Sledeći tekstTUŽNA LARA: Da li će dobiti srećnije ime?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime