Naslovna VESTI PSI Policijac kaznio ženu koja je zaključala je psa u automobil – tako...

Policijac kaznio ženu koja je zaključala je psa u automobil – tako što je NJU zaključao u automobil!

0
psa u automobil petface

Iako stalno apelujemo da ne ostavljate psa u automobilu, čak „ni na minut da nešto brzo završite“, izgleda da nekima to nije dovoljno. Priče o toplotnim udarima, pregrejavanju pasa,.. šire se svim svetskim portalima. Nemajući načina da vlasnicima dokažu ozbiljnost ovog problema, nadležni ponekad pribegavaju nekim nestandardnim metodama kažnjavanja.

Tako je jedan policajac iz Ohaja naterao vlasnicu psa da više nikada ne ostavlja svog ljubimca zaključanog u automobilu, tako što je NJU zaključao u toplom vozilu.

Vlasnici su ostavili svoje ljubimce u automobilu, ali ovaj pas je pronašao način da im skrene pažnju! (VIDEO)

psa u automobil petface

Naime, po prijavi da se na jednom parkingu, u zaključanom autu nalazi pas, policija je stigla na „mesto zločina“. Kada je probao da oslobodi psa, policajac je shvatio da je psić tamo zaključan i da mu nije dobro. U tom trenutku stigla je i vlasnica psa i besna na potez policajca objasnila kako je sve u redu i da ona stalno ostavlja psa u autu, jer „njemu to ne smeta“.

Razbio prozor od automobila, da bi spasio zaključanog psa – pa završio u pritvoru!

Pokušao je verbalno da je uveri u suprotno, međutim kako je ona to odbijala, policajac je pribegao jednoj neobičnoj metodi kažnjavanja. Ljubazno ju je zamolio da pusti psa napolje, a da ona uđe u automobil. Zatim ju je zaključao u kolima i ostavio da u njemu sedi nekoliko minuta.

psa u automobil petface

Žena se preznojavala i svakog trenutka postajalo joj je sve neprijatnije, počela je da „gubi vazduh“. Tada je shvatila samo jedno – da ostavljanje psa u automobilu na suncu svakako nije dobra ideja. Strpljivo joj objasnivši da to više nikada ne radi, policajac je podsetio i da će sledeći put dobiti kaznu za zlostavljanje životinja.

Šta kažete na ovakav način kažnjavanja neodgovornih vlasnika?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.