Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Pse sa plavom oglicom pomazite i nahranite, ali oni NISU IZGUBLJENI!

BEOGRAD: Pse sa plavom oglicom pomazite i nahranite, ali oni NISU IZGUBLJENI!

5
Pse sa plavom oglicom petface

Ukoliko danas prošetate prestonicom, vrlo moguće ćete primetiti pse sa plavom oglicom! Ne brinite, oni nisu izgubljeni, oni su psi koji su prošli takozvani CNR program!

– Počelo je obeležavanje Beogradskih gradskih pasa plavim ogrlicama. Čisto informacije radi, da ukoliko neko vidi pse sa plavom oglicom, gumenom,i belom kopčom na ogrlicama, da zna, da su to sterilisani, vakcinisani i čipovani psi sa naših ulica, koji su prošli CNR program, rekli su iz Udruženja građana „Evropska inicijativa 17“.

ULIČNI PSI: Fotografije koje prate tužnu svakodnevnicu napuštenih pasa!

Pse sa plavom oglicom petface

Kako su naveli, ovakve pse možete slobodno pomaziti, nahraniti, dati im vode, ali je bitno znati da to nisu izgubljeni psi. Dakle, nemojte ih odvoditi na lokacije gde stanuju!

Podignut prvi spomenik u čast uličnih i napuštenih pasa!

– Mole se svi koji u kraju hrane lokalne ulične pse, da se jave Veterini Beograd, kkao bi došli i stavili ogrlicu. Ujedno ako pas nije sterilisan , sterilisaće ga, kome treba nova vakcinacija i slično, naveli su  iz ovog Udruženja.

CNR program – vakciniši, steriliši, pusti. Dakle, svi psi su sterilisani, čipovani na Grad, vakcinisani i vraćeni na lokaciju odakle su preuzeti da bi prošli CNR program.

PODELITE SVIMA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst50.000 POTPISA ZA SPAS BADIJA: Pit bull koji je spasio dečaka iz reke NEĆE BITI USPAVAN!
Sledeći tekstIZGUBLJEN CEZAR: „Iz Bugarske smo stigli na izložbu, sada ga nema“!

5 KOMENTARA

  1. Svaka cast za grad,ali svaka cast i Danici Drobac koja je ovo vec radila pre vise godina samo sa crvenim ogrilicama.divna zena koja se bori godinama za cetvoronosce.Da ima vise takvih ljudi mnogo bolje bi bilo za zivotinje.

  2. Ja sam skoro nasla kucu, kojoj je Veterina stavila tu ogrlicu, i imao je vlasnike. Veterina nije ni proverila da li kuca ima cip, a imala je.

  3. IMAM I DODATNO PITANJE DOLAZE MI DVA PSA JEDAN JE BRAON-MUŠKI NIJE NIČIJI TRESE SE ALI REDOVNO JEDE SVE ŠTO MU DAM … A DRUGI JE CRNI SA BELIM ŽENKA ONA IMA GAZDU ALI GA NE VEZUJE NITI IMA OBAVEZU PREMA NJEMU I ON JE TU POVREMENO OTIMA HRANU BRAON ŠTO MU DAM … DA BI BRAON JEO STANEM ISPRED CRNOG I TADA BRAON JEDE , ODMAKNEM LI SE ONDA CRNI OTIMA I JEDE … JA NEMOGU DA IH USVOJIM INVALID SAM ŠTA TADA URADITI ZA NJIH ? ŽAO MI JE LEPI SU … JA IMAM DVE MACE O KOJIMA BRINEM I TO MI JE DOSTA STERPLISANI SU I KASTRIRANI

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime