Naslovna VESTI PSI Fotografije koje kruže Facebook-om: „Nisam mogao da ga uspavam. Zaslužuje“!

Fotografije koje kruže Facebook-om: „Nisam mogao da ga uspavam. Zaslužuje“!

2
psi čovekovi najbolji prijatelji petface

Da su psi čovekovi najbolji prijatelji, to odavno znamo. U moru loših postupaka vlasnika, izbacivanja ljubimaca na ulicu, odustajanja od njih, napuštanja, zlostavljanja,.. mesta za dobre priče i divne postupke vlasnika UVEK napravimo!

psi čovekovi najbolji prijatelji petface

Jedna takav počela je da se „šeruje“ popularnom društvenom mrežom brzinom munje, a ako pogledate fotografije shvatićete i zašto!

Pročitajte još:
DRAGAN HEROJ: Napravio preko 80 invalidskih kolica za pse i mačke! (VIDEO)

Na slici beli mešanac, u kolicima, sa vlasnikom, koji očigledno ne želi da se fotografiše. Za njega je ovo delo sasvim normalno, i „valjda bi svako tako uradio“. Ali, ne bi!

psi čovekovi najbolji prijatelji petface

Ne bi i zato mi dan počinjemo ovom sjajnom pričom koju smo pronašli na Facebook stranici sjajnog fotografa Maje Tomić – Photo By Mtomic.

Ima 16 godina… Nisam mogao da ga uspavam. On još uvek maše repom i veseo je samo mu otkazuju noge od starosti. Zato sam mu poručio kolica… A bila su mu velika jer su tipska, pa sam mu od starih torbi sašio držače za noge tako da mu sad odgovaraju… Šta ću… Bio mi je dobar kad je bio štene i sve ove godine… Zaslužuje…, u potpisu Vlasnik psa. Čovek.

psi čovekovi najbolji prijatelji petface

Pročitajte još:
„Spasila sam psa minut pre eutanazije, sada srećno trči u svojim kolicima“! (FOTO)

Simbolično nazvana „Priča o ljubavi“ do sada je šerovana, komentarisana i lajkovana više stotina puta.

„Vlasnik psa. Čovek“ vratio je veru da sjajni, plemeniti ljud, heroji još uvek žive među nama!

BRAVO!

Foto, Izvor: Photo By Mtomic

2 KOMENTARA

  1. Da li imate kontakt od ovog čoveka? Molim vas, prenesite mu da kuci daje Antiartrozin i Rycarfa tablete, pomoći će sigurno!

  2. Ima malo netačnosti u tekstu koji ide uz fotografije. Kolica jesu proizvod kolica za pse, lako prepoznatljiv, i nisu “tipska” jer “Kolica za pse” prave kolica po merama koje pošalje vlasnik ili ih ja izmerim. Gospodin sa slika je ili dobio kolica od nekoga ili je poslao loše mere, nebitno, ali su veoma mala za ovu kucu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.