Naslovna VESTI PSI KAKVE VREDNICE: Psi pomažu vlasnici, tako što joj unose kese iz prodavnice...

KAKVE VREDNICE: Psi pomažu vlasnici, tako što joj unose kese iz prodavnice u kuću! (VIDEO)

0
psi pomazu vlasnici petface

psi pomažu vlasnici: Kroz našu redakciju prošlo je bezbroj vesti o psima koji oduševljavaju svojim ponašanjem. Ostajali smo bez daha pred nekim pričama u kojima su reakcije četvoronožnih mališana gotovo kao ljudske, mamili su nam suze na oči svojom posvećenošću i predanošću u najrazličitijim situacijama. Današnja priča, osvetljava nam novu perspektivu njihove ličnosti – pored svega neverovatnog što psi jesu, oni su i vredni.

Pročitajte još: NOVI DOKAZI: Svaka peta žena se poverava svom psu!

Naime, u videu koji je postavljen na You Tube-u imali smo prilike da uvidimo da, koliko god smo okrenuti psima i mislimo da o njima znamo sve, oni nas, ipak, mogu iznenaditi svojim ponašanjem. Jedina stvar koja nas ne može iznenaditi kada su oni u pitanju jeste činjenica da su svemogući.

psi pomazu vlasnici petface

Kroz snimak, pogled nam se pruža u jedno dvorište gde se nalaze, ni manje ni više, nego četiri zlatna retrivera. Oni disciplinovano, jedan za drugim, u kuću unose kese i namirnice, koje njihova vlasnica iz gepeka. Kutije praška za veš, džak krompira, razni zamotuljci – nije bitno šta se nosi, bitno je da se pomaže. Kada ostave u kući ono što su uneli, oni istoga momenta izlaze napolje po još.

Počitajte još: Ljubimci poboljšavaju društvene odnose svojih vlasnika

Šta ostavlja najsnažniji utisak ne možemo da procenimo – da li to što oni stvarno pomažu svojoj vlasnici, ili to čine toliko složno i uigrano, ili možda što su celoj toj situaciji toliko veseli i razigrani?!

Jedno je sigurno – njihova vlasnica je jedna srećna žena.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.