Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PSI SU ZAKON: Natural Trainer otvorio prvu plažu za pse!

PSI SU ZAKON: Natural Trainer otvorio prvu plažu za pse!

0
PSI SU ZAKON petface

PSI SU ZAKON – poruka koju ćete vrlo često sresti ukoliko se kojim slučajem nađete u italijanskom mestu Lignano Sabbiadoro. Baš ovde je otvorena prva plaža za pse.

“Pseća plaža” je plaža, sa visoko opremljenim saržajima namenjenim isključivo psima – svih veličina, starosti I rase. Naravno, I za one bez pedigrea.

PSI SU ZAKON petface

– Ovo je projekat dizajniran za one koji žele da provedu odmor sa svojom porodicom, decom i kućnim ljubimcima, za one koji u potpunosti uživaju u odmoru, a da ne moraju da se odreknu pasa zbog odlaska na more, rekli su oni koji su osmislili ovakav koncept.

PSI SU ZAKON petface

“Pseća plaža” je projekat proizašo iz ogromne ljubavi prema životinjama I činjenici da je mnogo ljudi izostajao sa letovanja, jer nije želeo da se odrekne svojih ljubimaca tokom odmora.

“Pseća plaža” se nalazi u Lignano Sabbiadoro na šetalištu u blizini “Marin ‘Office No. 1”. Dugačka je 8 kilometara, a vlasnici sa ljubimcima mogu pristupiti apsolutno svakom njenom delu.

PSI SU ZAKON petface

Ovo je ujedno I jedina plaža u okolini koja omogućava vlasnicima da sa psim ulaze I u more, da koriste ležaljke I apsolutno sve sadržaje koje im plaža nudi. Tu su pre svega suncobrani, ležaljke za pse, kabine, tuševi, “trpezarija”, prodavnice za kune ljubimce,…

PSI SU ZAKON petface

Postoje naravno I tačna pravila kojih se vlasnici moraju prdržavati, a između ostalih tu su potvrde o vakcinaciji, čipovanju, kupljenje izmeta za psom,… Ukoliko vlasnik neodgovorno postupa prema svom ljubimcu ali I prema ostalima, biće zamoljen da napusti plažu.

PSI SU ZAKON petface

Ono što nas posebno raduje je što je Natural Trainer glavni pokrovitelj ovog projekta, što nas I ne čudi, jer kao što znate – ŽIVOTINJE SU NAŠI PRIJATELJI, MI NE EKSPERIMENTIŠEMO SA NJIMA!

Pogledajte kako se uživa i recite nam kako vam se dopada ova ideja? 🙂

Prethodni tekstKAKAV PRIZOR: pas uči bebu da puzi (VIDEO)
Sledeći tekstPretukli psa do smrti i ostavili poruku: „Ha ha pretukli smo ga“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime