Naslovna VESTI PSI Poklanja se Pufi, pudla stara tri godine!

Poklanja se Pufi, pudla stara tri godine!

2
Pudla petface

Pudla stara tri godine i dalje je član porodice Torbica iz Zrenjanina. Međutim, agresivnost koju ispoljava postala je rizična i po njihove najmlađe članove – decu sa kojima je Pufi i odrsatao još kao štene!

– Još kao štene, kada je stigao u našu porodicu, pokazivao je znake agresije. Međutim, radili smo sa njim, kako bi bio naš kućni ljubimac, za Petface je ispričala Jelena Torbica. Uprkos volji i radu sa Pufijem, dogodili se ono što niko nije želeo – više puta je ukućane iznenada ujeo, pa je porodica Torbica prinuđena da Pufija poklone!

Pročitajte još:
NATAŠA BEKVALAC: Primorana sam da poklonim kucu nekome – želite je?

Pudla petface

– Moramo, nažalost, da ga poklonimo radi bezbednosti dece. Više se i ne igraju sanjim, jer imaju strah od novog ujeda. Savetovala sam se sa veterinarima, ovde u Zrenjaninu, rekli su mi d aće se nakon kastracije njegovo ponašanje promeniti, međutim, NIJE, dodala je Jelena.

Pročitajte još:
UŽICE: Medi je preminuo vlasnik i sada se HITNO poklanja!

Pudla petface

Kada smo je pitali kakva je pudla Pufi, objansila je jednom rečenicom – „koliko voli maženje i društvo, toliko voli iznenada i da ujede“.

Pudla petface

Zato, Pufi zahteva nekog strpljivog vlasnika, možda iskusnijeg sa „nezgodnim naravom“ pasa. Vakcinisan, čipovan, kastriran, naučen da nuždu obavlja napolje. Obožava da donosi loptice, dobar čuvar kuće, a u šetnji ide pored noge. Ukratko Pufi!

Ukoliko imate iskustva i prihvatili biste Pufija, javite se Jeleni u INBOX.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

2 KOMENTARA

    • Mi imamo zenkicu pudle i njoj treba drusto i vec dugo trazimo nekog ko bih nam poklonio pudlu pa ako vec niste poklonili pufija mi bih ga usvojili!☺

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.