Naslovna VESTI PSI Pas spasio bebu staru sedam meseci, koju su bacili u smeće, u...

Pas spasio bebu staru sedam meseci, koju su bacili u smeće, u plastičnoj kesi!

0
Pui petface

Neverovatna priča, koja nam još jednom dokazuje vernost i istančan sluh naših najboljih prijatelja, vodi nas na daleko Tajland. Tamo živi pas, po imenu Pui, koji je oduvek bio “gradska faca”.

HEROJ PORODICE: Pas i beba su postali NAJBOLJI PRIJATELJI, jer ju je spasio sigurne smrti! (VIDEO)

Pui živi sa skromnim čovekom, koji ima tek krov nad glavom i nešto malo hrane koju deli sa svojim prijateljem. Tako je ovaj pas, ponekad išao u komšiluk i snalazio se za obrok. I tog dana je dodatni obrok potražio na ulicama, tumarajući pokraj jednog kontejnera. Pronašao je jednu plastičnu, ali neprovidnu kesu, u kojoj nije bilo hrane, ali je Pui svakako rešio da je ponese kući svom vlasniku.

Pui petface

Približavajući se kući, Pui je počeo glasno i uzbuđeno da laje, što je zbunilo njegovog vlasnika. On je izašao i video da je ispred njegovog ljubimca kesa. Kada ju je otvorio, zanemeo je! U kesi je bila beba, devojčica od sedam meseci, koja je kako su lekari kasnije konstatovali imala samo 2.2 kilograma!

Pas zubima iz smeća izvukao ŽIVO ŠTENE koje je neko bacio da ugine!

Dete je brzo prebačeno u bolnicu, a obaveštena je i policija koja je odmah započela potragu za majkom bebe.

Pui petface

Pui je ISTOG TRENUTKA postao lokalni heroj! Zvaničnici crvenog krsta poklonili su mu crvenu ogrlicu i medalju kao znak zahvalnosti za spasavanje bebe. Obzirom da je njegov vlasnik jako siromašan, Pui skoro nikad anije otišao kod veterinara! Zbog svog humanog dela, odmah mu je urađen detaljan pregled, očišćen je, okupan, a dobio je i paket najukusnije hrane! Jedan sugrađanin, takođe, je pomogao vlasniku i puiju, doniravši im 300 dolara!

Nekoliko dana nakon pronalaska bebe i priče koja je preplavila medije, Crvenom krstu javilo se pet porodica koje su poželele da usvoje bebu. Devojčica će po svemu sudeći imati srećan i lep život, a Pui je postao SKROMNI HEROJ celog mesta!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTata je “pokušao da tuče bebu”, a Rex je imao samo jednu reakciju – NE DIRAJ MI DRUGA!
Sledeći tekstOVA MAČKA JE KLEPTOMANKA: Redovno ide u svoje noćne aktivnosti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime