Naslovna VESTI PSI ODSELILI SE I OSTAVILI PSA NA ULICI! Pumba je godinu dana čekao...

ODSELILI SE I OSTAVILI PSA NA ULICI! Pumba je godinu dana čekao da se vrate! (VIDEO)

0

Pumba je stariji pas čiji su se vlasnici odselili te su ga ostavili na putu, da ih mesecima čeka ispred ulaznih vrata, nadajući se da će da se vrate, međutim, to se nikada nije dogodilo!

Da li se i vi kao i mi zapitate šta je to što taj neko ima u srcu kada samo ostavi svog dugogodišnjeg psa na ulici ne znajući šta će se sa njim dogoditi.

PORODICA UDOMILA PSA NA SAMRTI: Svakog dana čine nešto ČAROBNO za njega! (FOTO)

Tada je za njega saznao Hope for Paws azil. U to vreme je Pumba živeo na ulici godinu dana, a hranu je dobijao od komšija koji su svakog dana vodili računa o njemu.

Kada su zaposleni iz azila došli do Pumbe, on je i dalje ležao na mestu gde je ostavljen. Zaista nije jasno šta je bilo u glavama njegovih vlasnika kada su ga napustili? Mogli suda ga udome, ili da ga odvedu u neko od skloništa. Ali oni su pribegli onom najgorem, samo su ga ostavili. Njegovi spasioci su bile Džon i Lisa koji su morali baš da se potrude kako bi prišli Pumbi, koji dugo nije osetio ljubav, zagrljaj, toplinu. su se morali jako potruditi da se približe Pumbi koji jako dugo nije osjetio ljubav.

OD SAME I UPLAŠENE DO NAJSREĆNIJE NA SVETU: Ovako je izgledao njen put! (VIDEO)

Ali, oni su bili spremni na to. Samo njihovom domišljatošću i strpljenjem su uspele a im Pumba priđe. On se jako bojao svega, naročoto povoca. Tresao se, gledao u njih i razmišljao ko zna o čemu. Nekako su uspele da ga uhvate. Pumba je odmah odvezen kod veterinar.

Kada je došao tamo, činilo se kao da mu je postalo jasno da mu svi ti ljudi samo žele pomoći. Počeo je polako da se opušte i otvara, počeo je da veruje.

Pumba je smešten kod udomitelja a tamo je je zaista uživao u prostoru, novim prijateljima i ljudima koji su ga obasipali ljubavlju i pažnjom koja mu je bila preko potrebna. Ne znamo da li je Pumba pronašao svoj “zauvek” dom, ali znamo da ga trenutni udomitelji puno vole, bez obzira na njegovu starost.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSMETAJU nam psi koji laju, mačke koje mjauču… LICEMERI! Keva Zakon POGAĐA U METU!
Sledeći tekstNAKON SMRTI VLASNICE ZATVOREN I IZGLADNJIVAN: Niko ne zaslužuje ovakvu sudbinu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime