Naslovna VESTI PSI RADOZNALA GLADNICA: Zaglavio mu se jezik u konzervi od tunjevine

RADOZNALA GLADNICA: Zaglavio mu se jezik u konzervi od tunjevine

0
radoznala gladnica, petface

Psi zaista mogu da budu radoznali, neustrašivi, svuda vole da zavire i da gurnunjušku, a isto tako znaju da budu i uvek gladni. Ta glad i guranje njuške svuda cesto može da ih košta, što možemo videti i u ovom slučaju. 

Upravo ta radoznalost mogla je Boni, desedogodišnjeg mešanca staforda i bulterijera, da košta, ni manje ni više, nego jezika. 

OSTAVILI GA NAKON 14 GODINA: Želeli da uživaju u penziji bez da brinu o psu!

PAS PLAČE I VAPI ZA NEŽNIM DODIROM! Mršav, umoran i tužan luta ulicama

Nakon što je pojela svoju omiljenu tunu iz konzerve, Bonina vlasnica bacila je konzervu u kantu za đubre. Nestašna, radoznala i uvek gladna Boni, odlučila je da proveri da li je možeda u konzervi ostalo još nešto, ali svoje brljanje po kanti za đubre, ovog puta nije mogla da sakrije – njen jezik se zaglavio u konzervi.

Kako je njena vlasnica, pre nego što je bacila konzervu, vratila poklopac koji je sada bio samo malo odškrinut, Boni je upravo tu zaglavila svoj jezik.

radoznala gladnica, petface

Njena vlasnica kaže kako su odjednom počeli da čuju neke čudne zvuke iz kuhinje i odmah otišli da pogledaju šta se događa, a imali su šta i da vide. 

Luisa kaže da je pokušala ona da joj skine konzervu, ali joj je jezik bio prilični pričipljen, a poklopac oštar od sečenja, pa se bojala da je ne povredi, tako da su morale da odu veterinaru.

Naravno, sve se dobro završilo i Boni je sada dobro, a da li je izvukla pouku iz ovoga – to ćemo tek videti. Nadamo se da joj se ovako nešto neće ponoviti.

izvor: boredpanda.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.