Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET TRAINER vam predstavlja 10 najpopularnijih malih rasa pasa

TRAINER vam predstavlja 10 najpopularnijih malih rasa pasa

0
rasa petface

Sjajne stvari dolaze u malim paketima, a to je zaista tako ukoliko imate, ili planirate da nabavite malu rasu psa. Iako nisu veliki rastom, sigurno je da imaju veliki ego i da su jednako bitni koliko i veliki psi. Sigurno je da su mali psi slatki i da deluju umiljato, ali veliki broj malih rasa je opake naravi.

rasa petfaceSkaj terijer

Ovoga psa nikako ne bi trebalo da nabavite, ukoliko imate mačke. Međutim, ukoliko je on jedini ljubimac, ili imate i psa, on će biti sjajan porodični ljubimac. Takođe je odličan pas za one koji vole da provode vreme na otvorenom.

Pekinezer

Ovaj mali, ali opasan pas je veran pratilac i odličan pas čuvar. Agresivna priroda pekinezer, međutim, čini ga neprikladnim psom za porodicu sa drugim ljubimcima ili decom. Takođe, njegova gusta dlaka i poddlaka zahtevaju svakodnevnu negu.

Pročitajte još: Taste of the Wild je savršen izbor za pse malih rasa zbog specifičnih zahteva koje oni imaju u ishrani!

Jazavičar

Verovali ili ne, jazavičar je odličan pas čuvar i uzgajao se za borbu protiv štetočina. Ovaj pas je veoma vezan za svog vlasnika i porodicu, ali može biti agresivan prema nepoznatoj deci. Radoznali jazavičar veoma voli kopanje, lov i traganje putem mirisa.

Bišon friz

Poznat po svom pufnastom krznu, ovaj pas se smatra aktivnim psom koji se lako trenira i koji se odlično slaže sa decom i drugim životinjama.

Ši-cu

Iako se ne linja, potrebna mu je svakodnevna nega dlake. Ši-cu je poznat i kao „mini-lav“, odličan je porodični pas i veoma je prijateljski nastrojen i slaže se sa svima.

rasa petfaceMaltezer

Ovaj pas je odličan sa one sa alergijama jer se ne linja, a odlično se slaže i sa drugim psima, kao i sa mačkama. Maltezer ne voli kada je dugo sam, a i uzgajan je kao pas za društvo.

Džek rasel terijer

Nemojte nikako birati ovu rasu psa, ako tražite malog mirnog psa koji voli da se mazi po ceo dan. Ovaj pas je izuzetno aktivan i voli da skače po nameštaju, da trči unaokolo. Međutim, ono što može smiriti ovog preterano veselog psa jeste adekvatna obuka i trening.

Boston terijer

Ovaj pas se odličan za porodice i slaže se sjajno s decom. Njemu nije potrebno mnogo nege, ali pripazite jer voli da glođe stvari po kući, tako da se preporučuje da uvek ima igračke. Sve što ne želite da ova kuca uništi, trebalo bi da mu sklonite sa puta.

Pročitajte još: Upoznajte se sa šest najsrećnijih rasa pasa

Čivava

Iako izgleda blago, mala čivava stvarno ima stav. Poznata je po tome što voli da laje na decu i druge pse, a može biti i izuzetno bučna i da traži dosta pažnje. Ali pre nego što kažete ne ovom psu, čivava je lojalna i pažljiva i bolje se slaže sa mačkama, nakon perioda adaptacije, naravno.

Pomeranac

Pomeranac je divan, blag i nežan pas, ali ponekad može biti izuzetno bučan, kao i deca. U stvari, ukoliko želite pomeranca, on je sjajan sa decom, ukoliko dođe u njihovo društvo još dok je štene. Ali je problem u tome što se ovaj pas dosta linja i potrebna mu je dodatnanega.

Koju god od ovih malih rasa pasa da imate, potrebno je da im obezbedite adekvatnu hranu koja sadrži funkcionalne sastojke koji pospešuju opštu dobrobit životinje. Baš takva hrana jeste Personal Trainer Beauty Adult Mini hrana za odrasle pse malih rasa.

rasa petfaceAlga spirulina koja je sastavni deo ove hrane i riblji hidrolizat garantuju unos osnovnih hranljivih sastojaka od suštinskog značaja za kvalitet dlake. Ovaj potpun i izbalansiran obrok da je sve hranljive materije potrebne za lepotu, snagu i dugovečnost vašeg ljubimca.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.