Naslovna VESTI PSI TRAŽIMO RASKID UGOVORA SA AVENIJOM MB! – Peticija u Apatinu protiv brutalnog...

TRAŽIMO RASKID UGOVORA SA AVENIJOM MB! – Peticija u Apatinu protiv brutalnog uklanjana uličnih pasa!

0
Peticija protiv Avenije MB

Od danas, 22.avgusta svi ljubitelji životinja, vlasnici pasa i oni koji veruju u život svakog živog bića mogu da potpišu peticiju u kojoj se traži raskid ugovora između Opštine Apatin i firme Avenija MB.

Peticija protiv Avenije MB

Mnogobrojni volonteri i ljubitelji pasa i drugih kućnih ljubimaca su nezadovoljni odlukom Opštinske uprave o dodeli ugovora za usluge humanog hvatanja i zbrinjavanja napuštenih pasa Aveniji Mb. Zbog toga su pokrenuli nekoliko akcija u Apatinu, navodi se na portalu apatinskenovine.rs.

Pročitajte i ovo: NIKO DA POMOGNE! – Dva dana i dve noći nepokretna leži u kanalu kraj puta

Peticija protiv Avenije MB

Jedna od inicijativa za sprečavanje rada već ozloglašene Avenije MB je potpisivanje peticije kojom se traži raskid nedavno sklopljenog ugovora. Iako je još 2020. godine na Javnom servisu RTS objavljena vest da Apatin dobija gradsko prihvatilište, opštinska uprava je nedavno posao zbrinjavanja napuštenih pasa prepustila Aveniji MB.

Pročitajte i ovo: SLIKE KOJE SPAŠAVAJU ŽIVOTE – Njegove fotografije pričaju priče na koje se ne ostaje ravnodušan

Grad Apatin ovim ugovorom plaća Aveniji MB iznos od 24.960,00 dinara po uhvaćenom i „uklonjenom“ psu sa gradskih ulica. Način uklanjanja koji sprovodi Avenija MB je od ranije poznat kao veoma nehuman, brutalan… sudbina velikog broja pasa koje su oni „zbrinuli“ je i dalje nepoznata.

Peticija protiv Avenije MB

Peticija protiv Avenije MB i ovako štetnog ugovora se može potpisati u: ApaVet ambulanta, Pet Shop Mau Vau i Butik Mamina Maza. Nadamo se da će se spisak mesta za potpisivanje peticije proširiti i pridružujemo se pozivu da se spreči ovakvo rešavanje sudbine onih koji ni najmanje nisu krivi što moraju da žive na ulicama Apatina.

Peticija protiv Avenije MB

Istovremeno, organizacija Apatinske njuškice je objavila da počinje smeštanje napuštenih pasa u pansione i mole za finansijsku pomoć kojom bi se obezbedio smeštaj noima kojima preti opasnost od Avenije MB.

Izvor:  apatinskenovine.rs

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIKO DA POMOGNE! – Dva dana i dve noći nepokretna leži u kanalu kraj puta
Sledeći tekstDAVLJENA I SPALJENA – Ceo svet šalje pomoć!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime