Naslovna VESTI RAZBIBRIGA: razigrani rakuni vratiće vam osmeh (VIDEO)

RAZBIBRIGA: razigrani rakuni vratiće vam osmeh (VIDEO)

2
razigrani rakuni petface

razigrani rakuni: Istraživanja kažu da se ljudima koji su loše volje, raspoloženje najbrže popravi gledanjem video snimaka sa mačkama. Mi nismo naučnici, ali odgovorno tvrdimo da će vam ovaj video sigurno nasmejati dan… a možda i celu nedelju.

O rakunima ne znamo mnogo, iako postoji dosta toga interesantnog. Njihovo ime rakun potiče od indijanske reči „arakun“ , a u bukvalnom prevodu znači „onaj koji grebe rukama“. Prvi pisani trag o njima je ostavio Kristofer Kolumbo.

razigrani rakuni petface

Ovi mališani su osobenjaci, a mogu se pohvaliti da su po inteligenciji samo za stupanj ili dva ispod majmuna. Veoma su okretni i brzi, a dokazano je da mogu da razviju brzinu od preko 20 kilometara na sat. Njihova spretnost je poznata naširoko, pa se tako nemojte iznenaditi ukoliko vam „misteriozno nestane“ sitnina iz džepa.

razigrani rakuni petface

Ženke rakuni u proleće na svet donose 3 ili 4 mladunca, koji u jazbini ostaju i do 10 nedelja po rođenju. Majke su toliko zaštitnički nastrojene prema njima, da ne dozvoljavaju čak ni očevima da im se približe.

razigrani rakuni petface

Sada, kada imamo neko predznanje o rakunima,  verujemo da će vam ovaj video biti još interesantniji. Kompilacija koju vam predstavljamo obuhvata sve njihove vratolomije: možemo ih videti dok vežbaju ili dok se skrivaju, igraju sa svojim prijateljima, ili kradu poslastice. U ovom videu je sadržana mešavina svedočanstava o svim osobenostima rakuna i dokazi da su oni izuzetno vesela bića.

razigrani rakuni petface

Da vam ne bismo otkrili previše, ostavljamo vas da na miru odgledate video. Samo vas unapred upozoravamo – posle gledanja, najverovatnije ćete poželeti da rakun bude vaš voljeni ljubimac.

VIDEO:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČESTITAAAAMOOO: izabrana je PETFACA BEOGRADA
Sledeći tekstPODRŽITE: Mark i Pajo hodaju za njihov život

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime