Naslovna VESTI PSI KOM KLANU PRIPADATE: 6 urnebesno smešnih razlika između pasa i mačaka!

KOM KLANU PRIPADATE: 6 urnebesno smešnih razlika između pasa i mačaka!

1
razlika između pasa i mačaka petface

razlika između pasa i mačaka: Jedno od pitanja oko kojih se ljudi širom sveta najviše glože, odnosi se na stranu kojoj se svrstavaju kada su u pitanju  kućni ljubimci.
U javnosti se se nedavno pojavile ilustracije koje ističu razlike između ovih naših četvoronožnih prijatelja, koje po svemu sudeću samo dodaju ulje na vatru kada je ova neiscrpna tema u pitanju.

Pročitajte još: MIT ILI ISTINA: vole se kao pas i mačka!

Naime, psi i mačke su prikazani u različitim i svakodnevnim situacijama. Tako, ovaj umetnik je u jedan od svojih prikaza, uvrstio način na koje ovi ljubimci reaguju kada vlasnik nakon izvesnog vremena provedenog van kuće ulazi na vrata. Da li možete i da pretpostavite ko se više obradovao – pas ili mačka? Slična je situacija i kada su u pitanju nestašluci, spavanje ili reagovanje na poslužene obroke. U svakoj prikazanoj situaciji njihove reakcije su dijametralno suprotne.

razlika između pasa i mačaka petface

Sudeći po umetnikovom izražavanju, možemo da zaključimo da je on mačke označio kao negativce u ovom rivalskom odnosu. Da li je takav stav proizašao iz lošeg iskustva sa ovim krznenim lepoticama, ili je u pitanju njegova predrasuda, nismo uspeli da saznamo.

Pročitajte još: OTKRIVAMO: Šta mačke misle o nama?

Ono oko čega je bespredmetno raspravljati je da su i mačke i psi podjednako divni ljubimci, koji zaslužuju da krase svaki dom. A na čijoj smo mi strani? Samo ćemo vam odgovoriti – sličan se sličnom raduje! 😀

 Pogledajte i GALERIJU ovih urnebesno smešnih razlika  između pasa i mačaka:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOstavljen u azilu sa plišanim medvedićem od kog ne želi da se odvoji!
Sledeći tekstOdrekni se kafe u kafiću, napravi kućicu za napuštene! 100 dinara = njihov život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime