Naslovna VESTI PSI REAKCIJA vlasnice koja nakon 3 meseca dolazi po svog bolesnog psa, ulepšaće...

REAKCIJA vlasnice koja nakon 3 meseca dolazi po svog bolesnog psa, ulepšaće vam dan!

2
REAKCIJA petface

REAKCIJA: Sami je osmogodišnji španijel koji je do ovog dana bio vedar, nasmejan, srećan pas, koji je trčkarao i bio pun života! Međutim, preživeo je ozbiljnu operaciju karlice nakon koje je ostao paralizovan.

Lekari su pronašli kost, koja raste u njegovom kičmenom stubu, a usled koje je Sami počeo da hramlje, da pada i na kraju nije ni glavu mogao da podigne!

Pročitajte još
KRALJEVO: Boni je paralizovan pas, koji će se naći na ulici jer je Grad tako rešio!

Njegova vlasnica Džejni bila je neutešna, jer veterinari nisu davali dobre prognoze. Znala je ona da više nikada neće moći da trči i igra se sa svojim psom. Sa druge strane bila je srećna što je pas uopšte ostao živ!

Odveden je u jedan kalifornijski centar za rehabilitaciju, a period oporavka bio je dug. Svakodnevne šetnje u trajanju od tri meseca, omogućavale su Samiju da jača svoje osnovne mišiće, rađene su mu eletro akupunkture, terapije vodom,…

REAKCIJA petface

Terapeuti su bili vrlo uporni i strpljivi kada je ovaj hrabri pas bio u pitanju! Samijeve noge su na početku bile jako krute usled neurološkog stanja u kome se nalazio, ali kroz kontinuiranu terapiju jednog dana je samoinicijativno USTAO!

Pročitajte još
PRIČA KOJA ĆE VAM POPRAVITI VIKEND: Pas Leo – od paralizovanog psa do heroja!

Kada je Džejni došla po njega, mislila je da će zateći svog najboljeg prijatelja u kolicima i potpuno je bila spremna na to. Međutim, njen izraz lica i REAKCIJA kada ga ugleda dok on srećno trčakara ka njoj je NEPROCENJIV! 😀

Nakon 2008. godine usledile su 7 duge godine stpljenja i upornosti, ali ona se isplatila. Semi je danas potpuno zdrav pas koji trči, skače, pliva i igra se, baš kao i pre bolesti.

Pogledajte:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAPEL: Prijavite zločine nad životinjama, ne ćutite! To je vaša zakonska obaveza!
Sledeći tekstDIVNO: Ovaj pas je pronađen na ivici smrti, a sada se uspešno oporavlja zahvajujući ljubavi svojih spasilaca

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime