Naslovna VESTI PSI URNEBESNA REAKCIJA PSA: Kada se spomene reč “šetnja”, ovaj pas načisto pošašavi!...

URNEBESNA REAKCIJA PSA: Kada se spomene reč “šetnja”, ovaj pas načisto pošašavi! (VIDEO)

0
reakcija psa petface

Kujica Popi nije oduviek imala ovako divan život i vlasnike koji je obožavaju. Pronašli su je u šumi kada je imala nešto manje od dva meseca. Zaključili su da ju je tamo ostavio uzgajivač zbog toga što je imala nekoliko fizičkih mana. Ali njeni su se novi vlasnici odmah zaljubili u nju. Nakon što se potpuno oporavila, počela je živeti potpuno novi život, navodi Index.hr.

Vrlo su brzo shvatili da obožava ići u šetnje te da potpuno poludi kada shvati da je vreme za to. Kada njeni vlasnici izgovore reč “šetnja”, ona se pretvori u malog vuka i počne da zavija.

Obožava da provodi vreme napolju i otkriva svet oko sebe. Svoje vlasnike voli najviše na svetu, a više od svega mrzi da se odvaja od njih.

PROČITAJTE I:

Spasao je mačku sa telefonskog stuba, a FIRMA GA JE SUSPENDOVALA zbog toga! (VIDEO)

Kada se njena vlasnica vrati s posla, uvek dobije najslađi doček. Popi se ponaša kao da svoju vlasnicu nije videla sedam godina, a ne nekoliko sati.

Verujemo da Popi dobro zna da su joj ovi ljudi spasili život i pružili joj nešto što pre nije imala te da ih zato toliko obožava. Njena reakcija dobro nas je nasmijala, a nadamo se da će i u vaš dan uneti dozu vedrine. 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽAN DAN: Trovanjem ovih životinja, upravo smo izgubili 2% populacije ili grad od 13.000 ljudi!
Sledeći tekstSVI MAČKOLJUPCI OVO ZNAJU: Pogledajte šta mace rade kada vi spavate! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime