Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Potraga za Lolom – „ima repić kao u praseta“!

NOVI SAD: Potraga za Lolom – „ima repić kao u praseta“!

0
repić petface

– Ima repić koji se uvrće kao kod praseta. Mnogo je čupava i minijaturna. To su njene glavne fizičke karakteristike. Ovako bi svoju izgubljenu ljubimicu ukratko opisala Jelena Jovančević, koja se našoj redakciji obratila za pomoć.

Naime, 15. marta, u novosadskom naselju Detelinara nestala je šestomesečna Lola. Mešanac nemačkog špica i ši cua, kremaste boje i izrazito meke i čupave dlake.

Pročitajte još:
UHVAĆEN NA DELU: Traga se za čovekom sa snimka koji je pokušao da ukrade psa!

repić petface

Vrlo mazna, Lola je bila miljenica komšiluka. Socijalizovana, druželjubiva, a u salonu u kome radi njena vlasnica bila je glavna zvezda.

repić petface

– Lola još uvek nije čipovana. Njen nestanak oglasili smo svuda. Skoro svim veterinarskim ambulantama, pet shopovima, izlepili smo letke u kraju u kom se izgubila, a na Facebook-u non stop delimo njene fotografije. Molimo se da je neko prepozna i vrati nam je. Specifična je po toj kremastoj boji dlake i repić koji se uvija tako, mi u šali kažemo, kao kod praseta, kaže nam Jelena.

Pročitajte još:
DA LI STE GA VIDELI: Potraga za Deksterom – nema ga već 3 dana! POMOZITE!

repić petface

Jelena moli sve da dooobro pogledaju fotografije i ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njenoj izgubljenoj drugarici, da je obaveste na broj telefona: 062-551-456!

repić petface

I naš apel je da pogledate i podelite, pogotovo prijateljima iz Novog Sada i okoline! Hajde da vratimo Lolu tamo gde joj je mesto 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNatural Trainer brine i o zdravlju starih mačaka!
Sledeći tekstSLATKIŠI: Devojčica i tri mopsa neodoljiva su ekipa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime