Naslovna VESTI PSI Tata je “pokušao da tuče bebu”, a Rex je imao samo jednu...

Tata je “pokušao da tuče bebu”, a Rex je imao samo jednu reakciju – NE DIRAJ MI DRUGA!

0
rex petface

Mnogo puta smo pisali i svedočili pričama u kojima su psi doslovno davali svoje živote da zaštite svoje vlasnike – velike i male. Kad kažemo male, mislimo na decu koja su odrasla i odrastaju sa njima! Priča koja nam je danas stigla potvrđuje upravo ovo!

Naime, Anela je snimila svog ljubimca koji je star svega 9 meseci i njegovu reakciju na lažni pokušaj njenog supruga da tuče njihovog mališana. Naravno, ovde nema reči o bilo kakvoj tuči, već je akcenat na reakciji psa koji u porodici Pavlović živi od 4. nedelje života!

Nemački ovčar spasio je baku i njenu unuku od smrtonosne zvečarke!

– Rex je kod nas došao kada je imao četiri nedelje, sada ima 9 meseci. Od prvog dana moja dečica su ga zavolela. Od tada su non stop zajedno, igraju se skupa, čak najmlađi zna da leži sa njim, ne plaši se uopšte. Rex je naš najbolji prijatelj kojeg imamo, rekla nam je Anela.

rex petface

Tada su došli na ideju da “isprobaju” njegovu reakciju i u pokušaju ljutnje na njihovog mališana, Rex je pokazao da ni slučajno ne pokušavaju da ga dodirnu 😀 Reakcija Rexa je oduševila sve članove porodice Pavlović.

– Ovo je bilo samo jednom da vidimo reakciju psa i zadivljena sam njegovom reakcijom. Pas je odrastao sa troje dece u kući, svaki dan nam prođe kroz dvorište dosta ljudi, on nikada nije pokazao agresivnost. Ovo je bio samo test i ova njegova reakcija me je zadivila. Uvek bih preporučila psa za prijatelja, jer je on jedini koji vam neće zabiti nož u leđa. Mi ga obožavamo, ne bismo mogli zamisliti jedan dan bez njega, rekla je Anela za kraj!

Upoznajte rase pasa: Nemački ovčar

Da li je vaš ljubimac imao slične gestove vernosti? Pošaljite nam!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.