Naslovna VESTI PSI UŽAS U RIJECI: Nađeno telo zlostavljanog psa, mladić prijavio grozan prizor!

UŽAS U RIJECI: Nađeno telo zlostavljanog psa, mladić prijavio grozan prizor!

0
rijeci-petface

U Rijeci, tačnije na teritoriji grada, zabeležene su fotografije teškog zlostavljanja životinja. Tužne slike na kojima je telo psa koji je evidentno bio zlostavljan i izgladnjivan, kruže internetom. Jedan mladić je primetio užasan prizor i fotografijama se javio gospođi Diani Primožić Kukuruzović koja je potom slike objavila na svojoj i fejsbuk stranici Udruženja za zašitu životinja Vis Vitalis.

rijeci-petface

– Zgrožena sam. Ono što sam u inbox dobila je takvo neviđeno zlostavljanje, da mislim da noćas ni spavati neću. Ovih se dana grozne se stvari samo gomilaju. Mlad čovek koji je užas video je izvan sebe, napisala je Diana.

Pročitajte još: NOVI ZAKON U HRVATSKOJ: Novčane kazne za bacanje petardi na životinje i polne radnje nad životinjama!

Prema njenim rečima nadležni su odmah izašli na teren i obavili uviđaj, nakon čega su tela odneta. Na licu mesta su bili i veterinarska inspekcija, služba higijene. Posebnu zahvalnost je izrazila prema momku koji nije okrenuo glavu i što je prijavio šta je zatekao.

rijeci-petface

– Ostaje nam da u budućnosti bolje gledamo uokolo i prijavljujemo loše držanje i postupanje sa životinjama, da ne bi jeli u restoranu pokraj leševa, dodala je Diana.

Pročitajte još: Hrvatska: Nakon 4 dana staricu (78), koja boluje od demencije, pronašao pas!

U Hrvatskoj je skoro na snagu stupio zakon o zaštiti životinja koji ide u korak sa evropskim zakonima i predviđa oštre kazne. Udruženja za zaštitu životinja apeluju da je ovo pravi razlog za njegovu punu primenu.

STRAŠNO i TUŽNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠta se događa u mozgu psa kad ugleda svog vlasnika?
Sledeći tekstPOMOZITE: Anđelinom psu, Luletu, HITNO je potrebna KRAGNA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime